Τσιτσιπάς: "Ίσως στο μέλλον αγοράσω σπίτι στη Μελβούρνη" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ίσως στο μέλλον αγοράσω σπίτι στη Μελβούρνη" (vid)
tn team Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 14:25

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για μια ακόμα φορά για το πως στη Μελβούρνη νιώθει σαν στο σπίτι του, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αγοράσει και σπίτι κάποτε εκεί, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Μαρκ Φιλιππούση.

"H μπάλα έφευγε πολύ καλά από τη ρακέτα μου, το διασκέδασα σήμερα, έπαιξα καλά από την αρχή και είναι πάντα απολαυστικό να παίζεις στη Rod Laver Arena, έχω καλές αναμνήσεις εδώ", είπε στην αρχή της συνέντευξης που έδωσε από το court o Τσιτσιπάς, αμέσως μετά τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Rinky Hijikata.

"Κάθε φορά που επιστρέφω εδώ αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου και σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα σπίτι εδώ στο μέλλον", είπε αργότερα ο Τσιτσιπάς, με τον Wally Masur να του λέει αστειευόμενος πως πρέπει να συνεχίσει να κερδίζει, μιας και τα ακίνητα στη Μελβούρνη είναι πολύ ακριβά!

Τέλος, ο Στέφανος ρωτήθηκε και για τον Μαρκ Φιλιππούση, με τον οποίο συνεργάζεται τον τελευταίο χρόνο: "Φέρνει σίγουρα πολλή λάμψη!" απάντησε ο Έλληνας πρωταθλητής στο τι φέρνει ο Μαρκ στην ομάδα, συνεχίζοντας: "Είναι πολύ ταπεινός. Δεν τον γνώριζα πολύ καλά πριν, τελευταία είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα. Είχε μια εκπληκτική καριέρα, κέρδισε πολλούς αγώνες εδώ στη Rod Laver Arena, έχει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο και με βοηθάει πολύ στο σερβίς-βολέ και γενικά στο επιθετικό παιχνίδι που θέλω να έχω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots