Murray: "Το 2017 μου είχαν πει ότι δεν θα ξαναπαίξω επαγγελματικά..."

 
Murray: "Το 2017 μου είχαν πει ότι δεν θα ξαναπαίξω επαγγελματικά..."
tn team Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2023 - 22:18

Ο Andy Murray είχε μια τυχαία συνάντηση με έναν γιατρό, που το 2017 είχε αμφισβητήσει τη δυνατότητά του να ξαναπαίξει επαγγελματικά τένις, εξαιτίας του προβλήματός του με το ισχίο.

Το timing και το τουρνουά της συνάντησης, ήταν μάλλον το καταλληλότερο, καθώς ο Murray θύμισε σε όλους αυτή την εβδομάδα ποιος είναι, με τα απίστευτα πράγματα που έκανε στη Μελβούρνη.

Αφού απέκλεισε μετά από μάχη σχεδόν 5 ωρών το Νο.13 του ταμπλό, Matteo Berrettini, κατάφερε μόλις 2 μέρες αργότερα να κερδίσει και έναν εκπληκτικό Θανάση Κοκκινάκη, επιστρέφοντας από το 4-6, 6-7, 2-5 πίσω και στον δεύτερο μεγαλύτερο σε διάρκεια αγώνα στην ιστορία του θεσμού, με διάρκεια 5 ώρες και 45 λεπτά!

"Πριν δυο μέρες έπεσα τυχαία πάνω στον γιατρό που το 2017 μου είχε πει: 'τα καλά νέα είναι πως το πρόβλημα που έχεις στο ισχίο μπορεί να διορθωθεί', τα άσχημα νέα είναι ότι δεν θα μπορέσεις να ξαναπαίξεις επαγγελματικά'. Νομίζω ότι καταρρίψαμε αυτόν τον μύθο τις 5 τελευταίες ημέρες", έγραψε στο Twitter ο 35χρονος Βρετανός, ο οποίος δείχνει απίστευτη θέληση και δύναμη ψυχής σε όλη την προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει στο top επίπεδο, από τότε που έκανε την περίφημη επέμβαση που του άλλαξε τη ζωή και αντικατέστησε το διαλυμένο του ισχίο με ένα μεταλλικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots