Προκρίθηκε στα 4 σετ ο Zverev (vid)

 
Προκρίθηκε στα 4 σετ ο Zverev (vid)
tn team Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 - 13:36

Ο Alexander Zverev δεν έπαιξε το καλύτερό του τένις, πήρε όμως τη νίκη εις βάρος του συμπατριώτη του, Dominik Koepfer, και συνεχίζει στον 2ο γύρο του Australian Open.

Δεν είχε την καλύτερη βραδιά του ο Alexander Zverev, ο οποίος ωστόσο πήρε με την εμπειρία και την κλάση του τη νίκη επί του Dominik Koepfer με 4-6, 6-3, 7-6 (3), 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Australian Open.

Με 50 winners και 58 αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον αγώνα του ο 26χρονος Γερμανός, Νο.6 στο ταμπλό και στην παγκόσμια κατάταξη, ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα επειδή έσωσε τα 8 από τα 9 break points που αντιμετώπισε στο ματς.

Τα 2 από αυτά μάλιστα ήταν και set points στο 4-5 του 3ου σετ, με τον Koepfer να έχει σε εκείνο το game 2 ευκαιρίες για να προηγηθεί εκ νέου με σετ και να φτάσει ένα σετ μακριά από τη μεγάλη νίκη.

Ο Zverev το απέτρεψε αυτό, πήρε το 3ο σετ στο tie-break και αργότερα εξασφάλισε από νωρίς ένα προβάδισμα με break στο 4ο σετ, το οποίο και διατήρησε, για να "κλειδώσει" τη νίκη του σε 3 ώρες και 12 λεπτά.

Ο Zverev θα παίξει στον 2ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam ενάντια στον προερχόμενο από τα προκριματικά, Lukas Klein, που σήμερα πανηγύρισε την 4η διαδοχική νίκη του στα γήπεδα της Μελβούρνης, επικρατώντας του James McCabe με 7-6 (0), 4-6, 7-6 (3), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots