Τα μηνύματα των παικτών και παικτριών απ' όλο τον κόσμο

 
Τα μηνύματα των παικτών και παικτριών απ' όλο τον κόσμο
Τα μηνύματα των παικτών και παικτριών απ' όλο τον κόσμο
tennisnews team Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020 - 4:58

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες του τένις δείχνουν το δρόμο, παραμένοντας στα σπίτια τους και στέλνοντας μέσα από τα social media τα δικά τους μηνύματα, με έμφαση την υγεία.

"Πραγματικά τρελή και αβέβαιη εποχή. Είναι λυπηρό πως όλα αυτά τα τουρνουά ακυρώνονται και λυπάμαι πολύ για τους fans και τους υπαλλήλους των τουρνουά, αλλά πρέπει να βάλουμε πάνω απ' όλα την υγεία και την ασφάλεια όλων! Ξέρω ότι εκεί έξω ο κόσμος αγωνίζεται, οπότε ας κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μείνουμε δυνατοί και υγιείς", έγραψε η Sloane Stephens.

"Είναι ώρα να σταματήσουμε και να περιμένουμε. Να προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας. Μείνετε ασφαλείς", έγραψε στο Twitter η Garbine Muguruza.

Ο Dominic Thiem έγραψε: "Δυστυχώς πρέπει να μαζέψουμε τα πράγματά μας και να αποχωρήσουμε χωρίς να αγωνιστούμε εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λυπάμαι πολύ για όλους τους fans και τους ανθρώπους που δουλεύουν όλο το χρόνο για να κάνουν αυτά τα τουρνουά ξεχωριστά και μοναδικά. Αυτή τη στιγμή πρέπει να δεχτούμε την απόφαση και να κάνουμε το καλύτερο για να κρατήσουμε τους πάντες υγιείς και ασφαλείς. Ήδη ανυπομονώ να χτυπήσω μερικές μπάλες ξανά και να μοιραστώ μαζί σας νέα."

Για περίεργες εποχές έκανε λόγο και ο Stan Wawrinka: "Φεύγω από το Λος Άντζελες και θα είμαι σπίτι για λίγο καιρό. Είναι περίεργες εποχές και δεν ξέρω τι να περιμένω. Ελπίζω να μείνετε όλοι ασφαλείς! Σκέφτομαι φυσικά και όλους εκείνους που δούλεψαν όλο το χρόνο για τουρνουά που ακυρώθηκαν, αλλά και τους fans που δε θα μπορέσουν να τα επισκεφτούν. Είναι δύσκολοι καιροί και πρέπει να μείνουμε δυνατοί."

"Είναι πολύ λυπηρό αυτό που περνάει ο κόσμος μας τώρα. Ελπίζω όλοι να μείνουν υγιείς και ασφαλείς και να το περάσουμε αυτό σύντομα. Να προσέχετε και να είστε ευγενικοί ο ένας με τον άλλον κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής", έγραψε η Madison Keys, ενώ δημοσιεύσεις έκαναν ακόμα οι Elise Mertens, Dominika Cibulkova, Kiki Bertens και Janko Tipsarevic μεταξύ άλλων.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stay safe & stay home nase zodpovedne venčenie a šup domov #beresponsible #bedisciplined

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

 
 
 
View this post on Instagram

Be safe everyoneAccept the things that you can't change.

A post shared by Elise Mertens (@mertenselise) on

 
 
 
View this post on Instagram

Leaving Let’s hope for better times and good health #coronavirus

A post shared by Kiki Bertens (@kikibertens) on

 
 
 
View this post on Instagram

We were lucky to get one of the last flightsback home. Insane isnt it?

A post shared by Janko Tipsarevic (@tipsarevicjanko) on

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots