Ήττα για τον Περβολαράκη, μείωσε η Βουλγαρία

 
Ήττα για τον Περβολαράκη, μείωσε η Βουλγαρία
tn team Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022 - 7:12

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Dimitar Kuzmanov έχοντας μια κακή μέρα στο Περθ, με τη Βουλγαρία να παίρνει τον πρώτο της πόντο και να μειώνει σε 3-1 απέναντι στην Ελλάδα για το United Cup.

Ο Περβολαράκης δεν είχε το ντεμπούτο που θα ήθελε στο United Cup καθώς σε ένα κακό μεσημέρι γνώρισε την ήττα από τον Kuzmanov με 6-1, 6-1 και η Βουλγαρία μείωσε σε 3-1 στο tie με την Ελλάδα στη RAC Arena του Περθ.

Ο Νο.2 Έλληνας τενίστας δεν μπόρεσε να βρει το τένις του, ενώ φάνηκε να αντιμετωπίζει και ένα πρόβλημα στο δεξί του χέρι, για το οποίο πήρε και ιατρικό τάιμ άουτ στα μέσα του 2ου σετ.

Σε κάθε περίπτωση δεν ήταν ένα παιχνίδι που μπόρεσε να απολαύσει και να τα δώσει όλα, παρότι ξεκίνησε με διάθεση να παλέψει, στην πορεία όμως ήταν ξεκάθαρο πως το σώμα του τον περιόριζε.

Ο Kuzmanov το εκμεταλλεύτηκε αυτό στο έπακρο και "έσπασε" 5 φορές το σερβίς του Περβολαράκη, 2 στο 1ο και 3 στο 2ο σετ, ενώ έσβησε το μοναδικό break point που αντιμετώπισε στο 1ο σετ κι έτσι έφτασε στη νίκη αυτή χωρίς να απειληθεί.

Χάρη στη νίκη του Kuzmanov η Βουλγαρία κέρδισε τον πρώτο της πόντο στο United Cup, μειώνοντας σε 3-1 τη σειρά με την Ελλάδα. Θυμίζουμε πως η ομάδα μας κέρδισε τα τρια πρώτα μονά παιχνίδια της σειράς, με τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη να την οδηγούν στην πρώτη της νίκη στο σπουδαίο θεσμό.

Απομένει το μικτό διπλό για να ολοκληρωθεί η σειρά και να μάθουμε το τελικό αποτέλεσμα, με την Ελλάδα σε κάθε περίπτωση να είναι η νικήτρια ομάδα. Εκεί οι Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα αντιμετωπίσουν τους Andreev και Topalova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots