Σακελλαρίδης: "Ήθελα απλά να το διασκεδάσω, η νίκη ήταν μπόνους" (vid)

 
Σακελλαρίδης: "Ήθελα απλά να το διασκεδάσω, η νίκη ήταν μπόνους" (vid)
tn team Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2023 - 8:51

Ο Στέφανος Σακελλαρίδης δεν είχε λόγια μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Zizou Bergs στο ντεμπούτο του στο tour της ΑΤΡ, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλη την ελληνική ομάδα καθώς και στον κόσμο, για τη στήριξη που του έδειξαν.

"Δεν ξέρω τι να πω, μπήκα σ' αυτόν τον αγώνα χωρίς καμία προσδοκία, ήθελα απλά να παίξω και να το διασκεδάσω. Προφανώς το διασκέδασα στο μέγιστο δυνατό και η νίκη ήταν ένα μπόνους που δεν φανταζόμουν", είπε ο Σακελλαρίδης στον Μαρκ Φιλιππούση, μετά από την τεράστια νίκη που πέτυχε απέναντι στον Bergs για το United Cup.

"Η ομάδα μου με στήριξε πολύ, είναι η καλύτερη ομάδα που θα μπορούσα να φανταστώ. Τους αγαπώ όλους πολύ και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους ξεχωριστά. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο απίθανη είναι αυτή η διοργάνωση", είπε ακόμα ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.803 της παγκόσμιας κατάταξης.

Για το πως αντέδρασε με τα προβλήματα που φάνηκε να αντιμετωπίζει με τη φυσική του κατάσταση ο αντίπαλός του, ο Στέφανος είπε: "Δεν πρόσεχα τι έκανε εκείνος, γνώριζα πως αν το έκανα αυτό θα μου αποσπούσε την προσοχή, οπότε ήμουν συγκεντρωμένος στον εαυτό μου, στο να συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα."

Τέλος, ο Στέφανος ευχαρίστησε τον κόσμο και τα μέλη της ελληνικής ομάδας: "Η ενέργεια που έπαιρνα από την ομάδα μου και από τον κόσμο ήταν εκπληκτική, τους είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ παιδιά, σας ευχαριστώ όλους!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots