Miami Open: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 - 12:49

Στη μάχη των προημιτελικών του Miami Open μπαίνουν απόψε οι Carlos Alcaraz, Jannik Sinner και Aryna Sabalenka. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ολοκληρώνεται σήμερα η προημιτελική φάση του Miami Open στις γυναίκες, ενώ ξεκινάει στους άνδρες, με τα δυο πρώτα παιχνίδια. Οι τέσσερις αγώνες των μονών ανδρών και γυναικών θα γίνουν στο Stadium, ξεκινώντας από τις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας.

Πρώτα θα γίνει ο αγώνας της Aryna Sabalenka με τη Sorana Cirstea. Η Sabalenka βεβαίως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και έχει χάσει μόλις 2 αγώνες φέτος (20-2), ενώ πολύ φορμαρισμένη είναι και η Cirstea, η οποία έχει αποκλείσει μεταξύ άλλων τις Caroline Garcia και Marketa Vondrousova.

Στις 22:00 το βράδυ θα γίνει ο πρώτος προημιτελικός του ανδρικού ταμπλό, μεταξύ του Jannik Sinner και του Emil Ruusuvuori, με τον Ιταλό βεβαίως να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Δυο ώρες μετά τα μεσάνυκτα θα συνεχιστεί το πρόγραμμα, με τον τελευταίο προημιτελικό των γυναικών, στον οποίο η Ekaterina Alexandrova θα αναμετρηθεί με την Petra Kvitova.

Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη αναμέτρηση του Carlos Alcaraz με τον Taylor Fritz, με τον Ισπανό να διεκδικεί τη 10η διαδοχική νίκη του, που θα τον κρατήσει σε τροχιά υπεράσπισης τίτλου και του Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (29/03):

Stadium:
20:00 Sorana Cirstea v. Aryna Sabalenka [2] Novasports 6HD
22:00 Emil Ruusuvuori v. Jannik Sinner [10] COSMOTE SPORT 6HD
02:00 Ekaterina Alexandrova [18] v. Petra Kvitova [15] Novasports 6HD
03:30 Carlos Alcaraz [1] v. Taylor Fritz [9] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots