Ρώμη: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic n© Internazionali BNL d' Italia / Giampiero Sposito
tn team Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 - 9:17

Ξεκινάει σήμερα η προημιτελική φάση του ανδρικού τουρνουά, με το παιχνίδι του Novak Djokovic με τον Holger Rune να ξεχωρίζει, ενώ ολοκληρώνεται για το γυναικείο ταμπλό. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Μετά και την γεμάτη χθεσινή μέρα στα γήπεδα του Foro Italico, η κατάσταση ξεκαθάρισε αρκετά και μόλις 4 παιχνίδια μονών συμπεριλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα, σε μια μέρα πάντως που επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βροχοπτώσεων.

Στις 14:00 θα ξεκινήσει η δράση στο Centrale, με την αναμέτρηση του Novak Djokovic με τον Holger Rune. Θα είναι η 3η φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους (1-1), πρώτη μετά τον τελικό στο Masters του Παρισιού, όπου ο Rune έκανε την έκπληξη και κατέκτησε τον 1ο μεγάλο τίτλο της καριέρας του.

Στις 16:00 θα γίνει ο αγώνας της Paula Badosa με τη Jelena Ostapenko, με τις δυο παίκτριες να παίζουν πολύ καλό τένις τις τελευταίες εβδομάδες και να έχουν σήμερα την ευκαιρία τους για μια μεγάλη πρόκριση σε ημιτελικό.

Στις 20:00 θα συνεχιστεί το πρόγραμμα, με την αναμέτρηση του Casper Ruud ενάντια στον Francisco Cerundolo, που έβγαλε εκτός τον Jannik Sinner χθες. Το πρόγραμμα θα ολοκληρώσει ο τελευταίος προημιτελικός γυναικών, μεταξύ της Iga Swiatek και της Elena Rybakina.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (17/05):

Centrale:
14:00 Novak Djokovic [1] v. Holger Rune [7] COSMOTE SPORT 6HD
16:00 Paula Badosa v. Jelena Ostapenko [20] Novasports 6HD
20:00 Casper Ruud [4] v. Francisco Cerundolo [24] COSMOTE SPORT 6HD
21:30 Iga Swiatek [1] v. Elena Rybakina [7] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots