Βρήκε αντίσταση ο Nole αλλά επέστρεψε στα ημιτελικά (vids)

 
Βρήκε αντίσταση ο Nole αλλά επέστρεψε στα ημιτελικά (vids)
tn team Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 - 16:00

Βρήκε αντίσταση ο Novak Djokovic απέναντι στον μαχητικό Jakub Mensik, τον οποίο κέρδισε στα 3 σετ και επέστρεψε στα ημιτελικά της Σαγκάης από το 2018.

Αρκετά δυνατή μονομαχία πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό court του Shanghai Rolex Masters, στον τελευταίο προημιτελικό, με τον Djokovic να βρίσκει τον τρόπο και να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο, σε βάρος του Mensik με 6-7 (4), 6-1, 6-4, έπειτα από 2 ώρες 21 λεπτά.

Ο Djokovic θα επιστρέψει στην τελική 4άδα του τουρνουά της Κίνας για 1η φορά μετά το 2018. Τότε μάλιστα είχε στεφθεί και πρωταθλητής μετά τη νίκη του στο τελικό εναντίον του Borna Coric.

Ο Nole πέτυχε συνολικά 24 winners εκ των οποίων οι 7 ήταν άσοι, ενώ ασυνήθιστα μεγάλα ποσοστά για τον Σέρβο στα αβίαστα λάθη καθώς είχε 26.

Το 2019 έφτασε έως τα προημιτελικά, έκτοτε για 3 χρόνια δεν πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση λόγω του Covid-19 και πέρυσι δεν συμμετείχε.

Επόμενος αντίπαλος για τον κορυφαίο τενίστας όλων των εποχών θα είναι ο Taylor Fritz ο οποίος κέρδισε νωρίτερα τον David Goffin με 6-3, 6-4.

Οι 2 τενίστες έχουν αγωνιστεί 9 φορές αντίπαλοι, με τον Σέρβο να μην έχει ηττηθεί ούτε μια φορά.

Φέτος βρέθηκαν αντιμέτωποι μόλις μια φορά στα προημιτελικά της Αυστραλίας, εκεί όπου ο Nole νίκησε με 7-6 (3), 4-6, 6-2, 6-3.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots