Και η Simona Halep φοβάται τον Ζίκα

 
Και η Simona Halep φοβάται τον Ζίκα
Και η Simona Halep φοβάται τον Ζίκα
tennisnews team Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 - 2:24

Μετά από τον Milos Raonic, και η Simona Halep απέσυρε τη συμμετοχή της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, εξαιτίας του ιού Ζίκα. Η κορυφαία Ρουμάνα τενίστρια ανακοίνωσε την απόφασή της μέσα από το Facebook και μένει να δούμε αν θα την ακολουθήσουν και άλλα μεγάλα ονόματα από το τένις.

"Ο λόγος της απόφασής μου είναι η ανησυχία μου σχετικά με το κίνδυνο του ιού Ζίκα. Μετά από διάφορες συζητήσεις με τους γιατρούς και με την οικογένειά μου, κατέληξα πως το ρίσκο είναι πολύ υψηλό για την καριέρα μου και για την υγεία μου, ειδικά ως γυναίκα. Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για μένα και δεν μπορώ να ρισκάρω ακόμα και το τέλος της τενιστικής μου καριέρας", έγραψε η Halep στην ανακοίνωσή της στο Facebook.

Η 24χρονη Ρουμάνα, Νο. 5 στην παγκόσμια κατάταξη, ανακοίνωσε την απόφασή της μόλις λίγες ώρες μετά από την δημοσίευση του Milos Raonic, που επίσης δε θα ταξιδέψει στο Ρίο εξαιτίας της ανησυχίας που επικρατεί γύρω από τον ιό Ζίκα.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δε θα βρίσκονται επίσης οι Maria Sharapova και Victoria Azarenka. Η πρώτη εξαιτίας της υπόθεσης ντόπινγκ και της τιμωρίας της, ενώ η δεύτερη εξαιτίας της εγκυμοσύνης της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots