Και ο Hewitt αρνείται να πάει Ρίο!

 
Και ο Hewitt αρνείται να πάει Ρίο!
Και ο Hewitt αρνείται να πάει Ρίο!
tennisnews team Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 - 21:02

Λίγο μετά από τους Milos Raonic, Tomas Berdych και Simona Halep, o Lleyton Hewitt ανακοίνωσε πως επίσης δε θα ταξιδέψει στο Ρίο φέτος, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Ο Hewitt είναι ένας από τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Αυστραλίας, αλλά δε θα βρίσκεται στην ομάδα τένις των Ολυμπιακών Αγώνων, για προσωπικούς λόγους.

Ο Αυστραλός προπονητής Lleyton Hewitt ανακοίνωσε πως δε θα βρίσκεται στο Ρίο ντε Τζανέιρο τον Αύγουστο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Η ανακοίνωση του 35χρονου Αυστραλού, ήρθε λίγο μετά τις αποφάσεις των Raonic, Berdych και Halep, να μην αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς εξαιτίας του ιού Ζίκα.

Ο Hewitt πάντως δεν ανέφερε τον ιό, εξηγώντας πως δε θα βρίσκεται κοντά στους Αυστραλούς τενίστες εξαιτίας προσωπικών λόγων. Οι Αυστραλοί πάντως δε θα είχαν έτσι κι αλλιώς τους δύο κορυφαίους παίκτες τους στο τουρνουά, Νικ Κύργιο και Bernard Tomic, που απέσυραν εδώ και αρκετό καιρό τις συμμετοχές τους εξαιτίας των αντιπαραθέσεων που είχαν με την αρχηγό της αυστραλιανής ολυμπιακής αποστολής, Kitty Chiller.

Ο Hewitt έχει εκπροσωπήσει 3 φορές την Αυστραλία σε Ολυμπιακούς Αγώνες ως παίκτης. Το 2000 στο Σίδνεϊ, το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο, ποτέ όμως δεν ξεπέρασε τον 3ο γύρο, έχοντας συνολικά 3 νίκες και 3 ήττες σε όλες τις παρουσίες του.

Τη θέση του στην αυστραλιανή αποστολή θα πάρει ο Mark Draper. Στα τουρνουά τένις των ανδρών, την Αυστραλία θα εκπροσωπήσουν οι Θανάσης Κοκκινάκης, John Millman, John Peers και Chris Guccione. Στις γυναίκες για την Αυστραλία θα αγωνιστούν οι Samantha Stosur και Daria Gavrilova.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots