Εκτός Ολυμπιακών και ο Zverev

 
Εκτός Ολυμπιακών και ο Zverev
Εκτός Ολυμπιακών και ο Zverev
tennisnews team Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2016 - 13:39

Με άλλη μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, τη συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο απέσυρε και ο Alexander Zverev, ο οποίος είχε την πρώτη του ευκαιρία για να είναι σε ένα ολυμπιακό τουρνουά. Ο 19χρονος Γερμανός υποστήριξε πως δε βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση, μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Rogers Cup.

Ο Alexander Zverev είχε την πρώτη του ευκαιρία να αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην καριέρα του, αλλά αποφάσισε να τη χαραμίσει, καθώς δεν αισθάνεται πως βρίσκεται στην καλύτερη σωματική του κατάσταση, με αποτέλεσμα να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Ρίο.

Ο 19χρονος Γερμανός, ο οποίος επικαλέστηκε λόγους υγείας, έχασε τους δυο τελευταίους αγώνες του στο tour. Είχε ηττηθεί από τον Gael Monfils στα ημιτελικά του Citi Open στην Ουάσινγκτον και την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στο Τορόντο, όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Rogers Cup από τον Yen-hsun Lu.

"Συμβουλεύτηκα τους γιατρούς μου και αποφασίσαμε να μη λάβω μέρος στους Ολυμπιακούς", δήλωσε ο Zverev, ο οποίος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Zverev είναι συνολικά ο 20ός παίκτης που είχε δικαίωμα συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά αποφάσισε να μην αγωνιστεί, μετά από τους Roger Federer, Dominic Thiem, Tomas Berdych, Milos Raonic, Richard Gasquet, John Isner, Nick Kyrgios, Feliciano Lopez, Bernard Tomic, Alexandr Dolgopolov, Sam Querrey, Μάρκος Παγδατής, Martin Klizan, Fernando Verdasco, Mikhail Kukushkin, Jiri Vesely, Ivan Dodig, Dusan Lajovic και Daniel Evans.

Από το μονό γυναικών έχουν αποσύρει τις συμμετοχές τους μέχρι στιγμής οι Simona Halep, Victoria Azarenka, Belinda Bencic, Karolina Pliskova, Yulia Putintseva και Camila Giorgi, ενώ από τα διπλά των ανδρών αποφάσισαν να μην αγωνιστούν οι Mike και Bob Bryan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots