H Osaka θα δώσει συνεντεύξεις στο Τόκιο

 
Naomi Osaka
Naomi Osaka © André Ferreira / FFT
tn team Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 - 12:24

Η Naomi Osaka, που απέσυρε τη συμμετοχή της από το Roland Garros και το Wimbledon για λόγους ψυχικής υγείας, αναμένεται να επιστρέψει στη δράση αργότερα αυτό το μήνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα συμμετέχει και στις συνεντεύξεις Τύπου.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ιαπωνία, η Naomi Osaka όχι μόνο σκοπεύει να πραγματοποιήσει την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά θα δίνει και κανονικά συνεντεύξεις.

Κάτι που δεν έκανε στο Roland Garros, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί από τους διοργανωτές και να απειληθεί από όλα τα Grand Slams με μεγαλύτερες κυρώσεις, κάτι που την οδήγησε στην απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή της από το τουρνουά, για το καλό της ψυχικής υγείας της. Επιπλέον, απέσυρε τη συμμετοχή της και από τα επόμενα τουρνουά που ήταν στο πρόγραμμά της, συμπεριλαμβανομένου και του Wimbledon.

Στην ανακοίνωσή της, είχε αναφέρει πως οι συνεντεύξεις αποτελούσαν πάντα πρόβλημα για εκείνη και δεν ήταν κάτι που της έβγαινε φυσικά, ενώ αποκάλυψε πως από το US Open του 2018, όπου είχε κατακτήσει τον 1ο από τους 3 Grand Slam τίτλους της, περνάει μεγάλα διαστήματα κατάθλιψης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, η Osaka είπε στο NHK πως δεν είναι μόνο έτοιμη για να επιστρέψει στους αγώνες, αλλά θα είναι έτοιμη και για τις συνεντεύξεις στους Ολυμπιακούς.  

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots