"Λύγισαν" στη μικτή ζώνη Suarez Navarro και Muguruza (vid)

 
"Λύγισαν" στη μικτή ζώνη Suarez Navarro και Muguruza (vid)
tn team Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 - 22:58

H Carla Suarez Navarro και η Garbine Muguruza δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, μετά και τον τελευταίο τους αγώνα στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων, τον οποίο έχασαν στις λεπτομέρειες.

Η Suarez Navarro και η Garbine Muguruza ηττήθηκαν μετά από μεγάλη μάχη από τις Belinda Bencic και Viktorija Golubic με 6-3, 1-6, 9-11, στον 2ο γύρο του διπλού γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Για τη Suarez Navarro, αυτή ήταν η τελευταία της εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες (η Muguruza έχει προκριθεί στα προημιτελικά του μονού), μια εμφάνιση ηρωική, αφού έκανε το καλύτερό της τουρνουά μετά την κερδισμένη μάχη της με τον καρκίνο και την επιστροφή της στη δράση.

Θυμίζουμε πως στο μονό η Ισπανίδα πέτυχε την πρώτη της νίκη μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, αποκλείοντας στον 1ο γύρο την Ons Jabeur με 6-4, 6-1. Στον 2ο γύρο πάλεψε με την Karolina Pliskova, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 6-3, 6-7 (0), 6-1.

Μετά τον αποκλεισμό τους από το διπλό, η απογοήτευση και των δυο Ισπανίδων ήταν εμφανής. Όταν πέρασαν από τη μικτή ζώνη, η Muguruza δεν μπορούσε καν να μιλήσει και βγήκε από το πλάνο δακρυσμένη, ενώ και η Suarez Navarro, που έκανε την προσπάθεια να μιλήσει στην κάμερα, το έκανε με μεγάλη δυσκολία. Να σημειωθεί πως για τη Suarez πλησιάζει και το τελευταίο αντίο, το οποίο αν δεν αλλάξει κάτι θα δώσει στο US Open.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots