Ενοχλημένος με Djokovic ο Melo (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - 9:39

Tη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του Novak Djokovic εξέφρασε ο Marcelo Melo, μετά τον μεταξύ τους αγώνα στο μικτό διπλό. Η απάντηση του Nole.

"O Novak με εξέπληξε αρνητικά. Δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό. Πριν δυο μέρες έλεγε για τη Βραζιλία και τους Βραζιλιάνους, την ενέργειά μας και τώρα συμπεριφέρεται έτσι. Σήμερα έκανε ένα smash που με χτύπησε στην πλάτη και μπορούσε να το αποφύγει. Αλλά είναι ένα παιχνίδι τένις και ο καθένας παίζει όπως θέλει, εγώ δεν θα το έκανα αυτό", είπε ο Melo, που θεώρησε πως ο Djokovic τον χτύπησε σκόπιμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής τους στο μικτό διπλό χθες.

"Δεν μπορώ να καταλάβω μερικά πράγματα. Δεν κάναμε τίποτα. Κάποια στιγμή παραλίγο να χτυπήσει και τη Luisa. Μπήκε στο γήπεδο και χρειάζεται να κάνει ό,τι χρειάζεται για να νικήσει, αλλά υπάρχουν και όρια. Δεν θέλω να προκαλέσω αντιπαράθεση, αλλά όσοι είδαν το ματς καταλαβαίνουν τι εννοώ. Συνέβησαν κι άλλα πράγματα", πρόσθεσε ενοχλημένος ο Βραζιλιάνος, άλλοτε Νο.1 στον κόσμο στα διπλά.

Ο Djokovic έμαθε στη δική του συνέντευξη Τύπου τα σχόλια του Melo και του ζητήθηκε να κάνει και εκείνος ένα σχόλιο. Εμφανώς απορημένος, είπε: "Είπε πως τον προκάλεσα; Σοβαρά; Δεν έχω να πω κάτι γι' αυτό."

Ένα στοιχείο που ενόχλησε τον Melo ήταν οι πανηγυρισμοί του Djokovic, που πολλές φορές έδειχνε υπερβάλλοντα ζήλο. Ο Βραζιλιάνος δημοσίευσε και τη φάση για την οποία μίλησε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Marcelo Melo (@marcelomelo83)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots