Στον τελικό ο Khachanov! (vid)

 
Karen Khachanov
Karen Khachanov © Kopatsch/Sato/Sidorjak
tn team Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 - 10:31

Την άνοδό του στο βάθρο στην πρώτη του Ολυμπιάδα εξασφάλισε ο Karen Khachanov, ο οποίος κέρδισε τον Pablo Carreno Busta με 2-0 σετ και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά!

O Karen Khachanov επιβλήθηκε του Pablo Carreno Busta με 6-3, 6-3 σε 79 μόλις λεπτά και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του μονού ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 25χρονος Ρώσος, ο οποίος για πρώτη φορά συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τελείωσε τον αγώνα με 10 άσους, ενώ κέρδισε τους 26 από τους 28 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 11 από τους 16 στα δεύτερα.

Μόνο μια φορά επέτρεψε στον Carreno Busta να φτάσει σε break point και δεν τον άφησε να το μετουσιώσει σε break, ενώ ο ίδιος αξιοποίησε τα 3 από τα 5 break points του και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Ισπανού.

Ο Khachanov, που γενικά κάνει ένα πολύ εντυπωσιακό τουρνουά στο Τόκιο, τελείωσε το παιχνίδι με 26 winners και 9 αβίαστα λάθη, ενώ ο Carreno Busta είχε μόλις 15 winners και ισάριθμα (15) αβίαστα λάθη.

Πλέον, έχοντας εξασφαλισμένη την άνοδό του στο βάθρο και ένα μετάλλιο στις αποσκευές του, ο Khachanov θα περιμένει τον άλλον ημιτελικό, ανάμεσα στον Novak Djokovic και στον Alexander Zverev, για να μάθει ποιον παίκτη θα αντιμετωπίσει στον τελικό της Κυριακής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots