Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
© Kopatsch/Sato/Sidorjak
tennisnews team Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 - 19:25

Ο τελικός του μονού γυναικών, ανάμεσα στην Belinda Bencic και στη Marketa Vondrousova, ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων. Αύριο θα γίνει και ο αγώνας του χάλκινου μεταλλίου του μονού ανδρών, στον οποίο θα συμμετέχει ο Novak Djokovic.

Σε δυο γήπεδα θα "απλωθεί" η δράση της αυριανής, 8ης ημέρας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, με την "αυλαία" να ανοίγει για ακόμα μια φορά στις 09:00 το πρωί ώρα Ελλάδας (15:00 τοπική).

Στο κεντρικό court του Ariake Tennis Park, στις 09:00 θα γίνει ο αγώνας του χάλκινου μεταλλίου του μονού ανδρών, στον οποίο o Novak Djokovic θα αντιμετωπίσει τον Pablo Carreno Busta. Θα είναι ο 3ος αγώνας του Djokovic για το χάλκινο, μετά από τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου (3ος) και του Λονδίνου (4ος), αφού για 3η φορά στην καριέρα του έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και δεν κατάφερε να μπει στον τελικό.

Θα ακολουθήσει ο αγώνας του χάλκινου μεταλλίου του μονού γυναικών, στον οποίο η Elena Rybakina θα αντιμετωπίσει την Elina Svitolina.

Στη συνέχεια θα γίνει και το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας, για το χρυσό στο μονό γυναικών, ανάμεσα στην Belinda Bencic και στη Marketa Vondrousova, δυο παίκτριες που αμφότερες αγωνίζονται για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο Court 1 θα γίνουν δυο ακόμα αγώνες 3ης θέσης, για τα ταμπλό του διπλού γυναικών και του μικτού διπλού, όπου επίσης θα αγωνιστεί ο Djokovic.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (31/07):

Centre Court:
09:00 Novak Djokovic v. Pablo Carreno Busta
10:30 Elena Rybakina v. Elina Svitolina
12:30 Belinda Bencic v. Marketa Vondrousova

Court 1:
09:00 Kudermetova/Vesnina v. Pigossi/Stefani
11:00 Stojanovic/Djokovic v. Barty/Peers

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots