Χαλαρή πρεμιέρα και για τον Alcaraz (vid)

 
Χαλαρή πρεμιέρα και για τον Alcaraz (vid)
© Dubreuil/Kopatsch/Zimmer
tn team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 16:22

Πολύ λίγο μετά τη νίκη του Novak Djokovic, την πρόκριση στον 2ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων εξασφάλισε και ο Carlos Alcaraz, που δεν απειλήθηκε από το Νο.275 της παγκόσμιας κατάταξης, Hady Habib.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Alcaraz δεν δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα του με τον Habib, κερδίζοντας τον Λιβανέζο τενίστα με 6-3, 6-1 σε 70 λεπτά.

Ο Alcaraz άνοιξε το ματς κερδίζοντας τα 3 πρώτα games και ο Habib κατάφερε να μπει στον πίνακα του σκορ και να μειώσει σε 3-1, αφού έσβησε 3 break points για το 0-4. Ο Ισπανός έλεγξε στη συνέχεια το σετ και το έκλεισε στο 9ο game.

Και το 2ο σετ άνοιξε με break του Alcaraz, που ήρθε αντιμέτωπος για 1η φορά με break points στο 4ο game (2-1), αλλά έσβησε και τις 3 ευκαιρίες του Habib και μετά απ' αυτό έκανε 2 συνεχόμενα break και έκλεισε στο 6-1 το 2ο σετ.

Ο Alcaraz θα περιμένει την αναμέτρηση του Tallon Griekspoor με τον Cameron Norrie για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο, όπου θα δώσει και το πρώτο καλό τεστ στο τουρνουά.

Θα παίξει και αργότερα ο Ισπανός, αφού θυμίζουμε αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του και στο διπλό μαζί με τον Rafael Nadal, γύρω στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots