Αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ και Σάκκαρη στο διπλό

 
Αποκλεισμός για Παπαμιχαήλ και Σάκκαρη στο διπλό
tn team Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - 22:18

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Μαρία Σάκκαρη πέρασαν καλά παίζοντας στο διπλό τους στο Παρίσι, ήταν όμως αδύνατο να τα βάλουν με το πολύ δυνατό δίδυμο των Danielle Collins και Desirae Krawczyk.

Οι δυο Αμερικανίδες, Νο.4 στο ταμπλό και ένα από τα φαβορί για μετάλλιο, πήραν τη νίκη με 6-1, 6-3 απέναντι στις δυο Ελληνίδες και μπήκαν στη φάση των "16" του διπλού γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Παπαμιχαήλ και η Σάκκαρη προσπάθησαν να το διασκεδάσουν, στο 2ο σετ κατέβαλαν και μια πολύ καλή προσπάθεια για να μείνουν στο τουρνουά, οι Collins και Krawczyk όμως ήταν πολύ δυνατές και δεν είχαν πρόβλημα να κλείσουν το ματς.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα η Σάκκαρη ηττήθηκε σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες από τη Marta Kostyuk στον 3ο γύρο του μονού κι έτσι ήταν πολύ δύσκολο και μόνο να μπει στο court για το διπλό, κυρίως λόγω ψυχολογικής, αλλά και σωματικής κόπωσης.

Παρόλα αυτά το έκανε, έδωσε μια πολύ σπουδαία εμπειρία στην Παπαμιχαήλ, δεν μπόρεσαν όμως οι δυο Ελληνίδες και για το κάτι παραπάνω, με τις ανώτερες Collins και Krawczyk να υπερέχουν και να φτάνουν σε μια δίκαια πρόκριση.

Στον 2ο γύρο το αμερικανικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τις Ουκρανές Lyudmila και Nadiia Kichenok.

Πλέον η ελληνική αποστολή του τένις εκπροσωπείται μόνο από τον Στέφανο Τσιτσιπά και μόνο στο ταμπλό του μονού ανδρών. Αύριο ο Στέφανος θα ανοίξει το πρόγραμμα του Simonne Mathieu στις 13:00 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Sebastian Baez, για μια θέση στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots