"Χάλκινη" η Swiatek στο Παρίσι (vid)

 
"Χάλκινη" η Swiatek στο Παρίσι (vid)
© ITF Tennis
tn team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 - 17:31

Η Iga Swiatek ξεπέρασε την οδυνηρή ήττα που υπέστη από την Qinwen Zheng και επιβεβαίωσε σήμερα την ανωτερότητά της απέναντι στην Anna Karolina Schmiedlova, για να ανεβεί στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Swiatek, που μάζεψε τα κομμάτια της μετά τον πολύ πικρό αποκλεισμό της στα ημιτελικά, για να κερδίσει σήμερα την Schmiedlova με 6-2, 6-1.

Η Schmiedlova, η οποία έκανε την υπέρβαση και μόνο με την είσοδό της στα ημιτελικά, έκανε πρώτη break σήμερα και προηγήθηκε με 2-1 στο 1ο σετ. Μετά απ' αυτό, η Swiatek κέρδισε τα 11 από τα 12 τελευταία games του αγώνα και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη, σε 59 μόλις λεπτά αγώνα.

Η Swiatek, η οποία κέρδισε σχεδόν τους διπλάσιους πόντους από την αντίπαλό της σήμερα (55 έναντι 28), έκλεισε θετικά το τουρνουά της στο Παρίσι, αφού τουλάχιστον δεν θα φύγει με άδεια χέρια και θα ανεβεί στο 3ο σκαλοπάτι του βάθρου.

Αύριο θα γίνει το παιχνίδι του χρυσού μεταλλίου, όπου η Qinwen Zheng θα αντιμετωπίσει την Donna Vekic, με τις δυο παίκτριες να παίζουν αμφότερες για τον μεγαλύτερο τίτλο τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots