Σάκκαρη στο TN: "Έχασα μεγάλη ευκαιρία"

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 30 Μαϊος 2019 - 16:58

Μιλώντας στο tennisnews.gr μετά τον αποκλεισμό της από τo Roland Garros, η Μαρία Σάκκαρη στάθηκε στη μεγάλη ευκαιρία που πήγε χαμένη και στα πολλά λάθη που έκανε σήμερα, κάνοντας λόγο για μια "κακή τενιστική μέρα".

"Ήταν ευκαιρία ήταν η καλύτερή μου επιφάνεια", ήταν κάποια από τα λόγια της Μαρίας Σάκκαρη, που ήταν πολύ απογοητευμένη μετά την ήττα της από την Katerina Siniakova στον 2ο γύρο του Roland Garros και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της στη συνέντευξή της που ακολούθησε.

"Νομίζω ότι απλά ήμουν σε κακή τενιστική μέρα και δε μου 'βγαιναν κάποια πράγματα, το σερβίς μου δεν ήταν εκεί. Εκείνη αμύνθηκε πάρα πολύ καλά καθόλη τη διάρκεια του ματς και εγώ δεν έκανα αυτό που έπρεπε για να κερδίσω πιο εύκολα τους πόντους."

Για το προβάδισμα που έχασε από το 5-1 στο 1ο σετ, είπε: "Νομίζω ξεκίνησα πάρα πολύ καλά και μετά δεν είχα τόσο πολύ ενέργεια όσο είχα στην αρχή. Ξεκίνησε να παίζει λίγο καλύτερα, υπήρχε άγχος, το ένα έφερε το άλλο και γύρισε το σετ. Δε νομίζω όμως ότι έφταιγε μόνο αυτό, έφταιγαν κι άλλα πράγματα στο 3ο σετ, αφού ισορρόπησα το ματς. Σίγουρα θα ήταν πιο εύκολα αν είχα κερδίσει το 1ο σετ, αλλά απ' τη στιγμή που το ισορρόπησα δε φταίει το 1ο σετ."

Για το "λάθος" της, να πάρει toilet break μετά το 2ο σετ: "Νομίζω ήταν λάθος, πήγα να αλλάξω και βγήκα λίγο εκτός ρυθμού. Φεύγοντας απ' το γήπεδο δεν κοίταξα να δω ποιος σερβίρει. Ήταν λάθος γιατί σέρβιρα εγώ πρώτη οπότε έπρεπε να κρατηθώ ζεστή. Αυτό ήταν μόνο για το πρώτο game γιατί μετά της έκανα break back, οπότε νομίζω δεν κρίθηκε εκεί το ματς. Κρίθηκε όταν έκανε το break στο 3-3."

Για τις ευκαιρίες που έχασε σήμερα: "Γενικά έπαιζα λάθος, είχα πολλές ευκαιρίες και να κάνω break, αλλά και να κρατήσω πιο εύκολα το σερβίς μου και έκανα άσχημα λάθη, αβίαστα λάθη χωρίς κανένα λόγο. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έφταιξε, σίγουρα δε με βοήθησε το σερβίς, είχα 48% στα πρώτα σερβίς."

Για τη μικρή συνομιλία της με τον προπονητή της, Tom Hill: "Τον είδα πολύ λίγο, μου είπε να κρατήσω ψηλά το κεφάλι μου και πως είναι περήφανος για μένα."

Για την επόμενη μέρα: "Δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Σίγουρα θα παίξω στο Νότιγχαμ οπότε θα ξεκουραστώ και θα προετοιμαστώ για το γρασίδι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots