Δε θα παίξει στο Roland Garros η Osaka

 
Δε θα παίξει στο Roland Garros η Osaka
Δε θα παίξει στο Roland Garros η Osaka
tennisnews team Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 - 9:58

H πρωταθλήτρια του US Open, Naomi Osaka, απέσυρε τη συμμετοχή της από το Roland Garros.

Η 22χρονη Γιαπωνέζα γνωστοποίησε μέσα από μια ανακοίνωσή της σήμερα το πρωί πως δεν έχει αναρρώσει τελείως από τον τραυματισμό της στον ιγνυακό μυ, που την ταλαιπωρούσε από τη Νέα Υόρκη και την υποχρέωσε να αποσύρει τη συμμετοχή της και από τον τελικό του Western & Southern Open.

"Δυστυχώς δε θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Roland Garros αυτή τη χρονιά. Ακόμα νιώθω πόνο στον ιγνυακό μυ και δε θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να προετοιμαστώ στο χώμα. Αυτά τα δυο τουρνουά (στο χώμα) είναι πολύ κοντά για μένα. Εύχομαι στους διοργανωτές και στους παίκτες τα καλύτερα", ανέφερε η Osaka.

Η πρωταθλήτρια του US Open και κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων πλέον, απέσυρε αρχικά τη συμμετοχή της από τη Ρώμη, κάτι που ήταν πολύ λογικό αφού το τουρνουά της Ιταλίας ξεκίνησε την επόμενη μέρα από τον τελικό του US Open.

Δεν είναι γνωστό πλέον το αν θα επιστρέψει, με το πρόγραμμα της WTA μετά από το Roland Garros να είναι ούτως ή άλλως "στον αέρα", αφού πολλές μεγάλες διοργανώσεις της τελευταίας περιόδου της χρονιάς, όπως και το WTA Finals, γίνονται στην Κίνα, με τη χώρα να έχει ακυρώσει όλες τις αθλητικές διοργανώσεις για το 2020.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots