Στο Roland Garros ο Πέτρος Μπίρης

 
Στο Roland Garros ο Πέτρος Μπίρης
tennisnews team Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:01

Ο "Racket Specialist", Πέτρος Μπίρης, βρίσκεται στην επίσημη stringing team της Wilson για το Roland Garros. Πρόκειται για την 9η παρουσία του Έλληνα stringer στο παρισινό major και την 33η συνολικά σε ένα Grand Slam!

Ο πολύ πετυχημένος και διεθνούς φήμης Πέτρος Μπίρης, ο οποίος εκπροσωπεί τη RacketSpecialist.com σε Ελλάδα και εξωτερικό, θα επιστρέψει στο Roland Garros για πρώτη φορά από το 2011 και θα συμμετέχει στο χωμάτινο Grand Slam για 9η φορά, μετά από το 1998, το 2000, το 2001, το 2002, το 2003, το 2004, το 2005 και το 2011.

Συνολικά αυτή θα είναι η 33η συμμετοχή του στην επίσημη stringing ομάδα ενός Grand Slam τουρνουά, με τις 23 από αυτές να είναι στο Wimbledon, όπου συμμετέχει χωρίς ούτε μια απουσία από το 1997! Πέρσι, είχε πάρει και την 1η του συμμετοχή στο US Open.

Επιπλέον, ο Βολιώτης stringer έχει περισσότερα από 60 μεγάλα διεθνή τουρνουά στο εντυπωσιακό βιογραφικό του, συμπεριλαμβανομένων και των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Η ομάδα του, RacketSpecialist.com, είναι διαπιστευμένη από την USRSA και ERSA και συγκαταλέγεται στην 11μελή ελίτ ομάδα των MASTER Pro Tour Stringer της ERSA.

Η Wilson, είναι από αυτή τη χρονιά και για τα επόμενα 5 χρόνια τουλάχιστον η επίσημη συνεργάτιδα εταιρεία του Roland Garros για τις μπάλες, καθώς και για το stringing (Official Ball Partner & Official Stringing Partner). Εκτός από τη μεγάλη αυτή συνεργασία με το γαλλικό Grand Slam, στα πλαίσια της ευρύτερης συμφωνίας της με την FFT, η Wilson είναι επίσης και ο επίσημος χορηγός όλων των εθνικών πρωταθλημάτων της Γαλλίας, καθώς και άλλων τενιστικών προγραμμάτων της.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots