Πρεμιέρα την Κυριακή η Σάκκαρη

 
Πρεμιέρα την Κυριακή η Σάκκαρη
© Roland Garros / FFT
tn team Παρασκευή, 20 Μαϊος 2022 - 19:32

Η Μαρία Σάκκαρη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της την Κυριακή στο Roland Garros, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Την Κυριακή θα παίξουν ακόμα οι Carlos Alcaraz και Alexander Zverev, Δευτέρα ή Τρίτη θα είναι ο πρώτος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά, Δευτέρα της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, την Κυριακή και τη Δευτέρα θα γίνουν οι αγώνες του 1ου γύρου για το πρώτο μισό του ανδρικού ταμπλό και το δεύτερο μισό του γυναικείου ταμπλό, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν οι αγώνες του 1ου γύρου για το δεύτερο μισό του ανδρικού ταμπλό και το πρώτο μισό του γυναικείου ταμπλό.

Την Κυριακή θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα αντιμετωπίσει την Clara Burel. Tην Κυριακή θα αγωνιστούν ακόμα οι Carlos Alcaraz, Alexander Zverev, Diego Schwartzman, Felix Auger-Aliassime, Ons Jabeur, Belinda Bencic, Garbine Muguruza, Coco Gauff και Θανάσης Κοκκινάκης.

Τη Δευτέρα θα παίξουν οι Rafael Nadal και Novak Djokovic, ενώ τη Δευτέρα ή την Τρίτη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τέλος, τη Δευτέρα θα αγωνιστεί η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που θα κάνει το ντεμπούτο της στο Roland Garros κόντρα στην Daria Saville.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots