Μιχαλόπουλος: "Περήφανος για τη Βαλεντίνη"

 
Μιχαλόπουλος: "Περήφανος για τη Βαλεντίνη"
tn team Δευτέρα, 23 Μαϊος 2022 - 20:22

Ο Σταύρος Μιχαλόπουλος, ο οποίος συνόδευσε τη Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στο Παρίσι την τελευταία εβδομάδα, άφησε το μήνυμά του για το όμορφο ταξίδι της Βαλεντίνης στο φετινό Roland Garros.

"Η αντίπαλος ήταν πολύ δυνατή σήμερα και η Βαλεντίνη έκανε κάποια λάθη σε σημαντικά σημεία. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία, απόλαυσα τη συνεργασία μου με τη Βαλεντίνη και είμαι πολύ περήφανος για εκείνη", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Σταύρος Μιχαλόπουλος.

Θυμίζουμε πως η Γραμματικοπούλου ηττήθηκε σήμερα από την Daria Saville με 6-1, 6-2, για τον 1ο γύρο του Roland Garros. Ήταν το ντεμπούτο της στο παρισινό Grand Slam, όπου μπήκε χάρη στις 3 νίκες που πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα στα προκριματικά, αφήνοντας μάλιστα πίσω της μια απίστευτη κακοτυχία, αφού τη νύχτα πριν τον πρώτο της αγώνα υπέφερε από μια μόλυνση και έμεινε ως το πρωί στο νοσοκομείο

"Πάντα έχεις ανάμεικτα συναισθήματα όταν τα πηγαίνεις καλά, αλλά ξέρεις πως μπορούσες να τα πας ακόμα καλύτερα. Λυπάμαι που φεύγουμε τώρα που ξεκινάει το αληθινό τουρνουά. Σας ευχαριστώ όλους για τις θετικές σκέψεις και την εμψύχωση", πρόσθεσε ο Μιχαλόπουλος.

Η Γραμματικοπούλου και ο Μιχαλόπουλος έχουν μια εξαιρετική χημεία και μια πολύ καλή συνεργασία. Σε δυο Grand Slams συνόδευσε τη Βαλεντίνη ο έμπειρος Έλληνας προπονητής και τις δυο η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό!

Η πρώτη ήταν στο US Open τον περσινό Σεπτέμβριο, όπου κατάφερε να μπει για 1η φορά σε κυρίως ταμπλό ενός Grand Slam και μάλιστα να προκριθεί και στον 2ο γύρο, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη σε major.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots