Προκρίθηκε σε μια ώρα η Stephens (vid)

 
Προκρίθηκε σε μια ώρα η Stephens (vid)
© tennisnews.gr
tn team Κυριακή, 29 Μαϊος 2022 - 22:03

H Sloane Stephens συνέτριψε την Jil Teichmann με 2-0 σετ μέσα σε μια ώρα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Μόλις 63 λεπτά έμεινε στο Suzanne Lenglen η Sloane Stephens, η οποία συνέτριψε την Jil Teichmann με 6-2, 6-0 και πήρε με εντυπωσιακό τρόπο την πρόκριση για τα προημιτελικά του Roland Garros.

Αυτός θα είναι ο 3ος προημιτελικός για τη Stephens στο Roland Garros, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό το 2018 και την επόμενη χρονιά αποκλείστηκε στα προημιτελικά.

Η 29χρονη Αμερικανίδα, πρωταθλήτρια στο US Open το 2017, βρέθηκε πίσω με 0-2 στα πρώτα λεπτά του αγώνα, όμως κέρδισε τα 12 επόμενα games και έφτασε σ' αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στο 1ο σετ παρά το σερί της Stephens υπήρξαν κάποια γεμάτα games, στο 2ο σετ ωστόσο η Ελβετίδα, η οποία είχε μονομαχήσει για 3,5 ώρες με τη Victoria Azarenka στον προηγούμενο γύρο, φαινόταν τελείως εξαντλημένη και κέρδισε μόλις 3 πόντους, απέναντι σε μια εξαιρετική Stephens.

Με τη νίκη της, η Stephens εξασφάλισε και την παρουσία μιας Αμερικανίδας τουλάχιστον στα ημιτελικά, καθώς θα αντιμετωπίσει την Τρίτη την Coco Gauff. Στο ταμπλό υπάρχει προς το παρόν και 3η Αμερικανίδα, η Jessica Pegula, που θα διεκδικήσει αύριο την πρόκρισή της στα προημιτελικά ενάντια στην Irina-Camelia Begu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots