Εγκατέλειψε ο Sinner, στους "8" ο Rublev (vid)

 
Εγκατέλειψε ο Sinner, στους "8" ο Rublev (vid)
© Roland Garros / FFT
tn team Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 - 20:42

O Jannik Sinner δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα του με τον Andrey Rublev κι έτσι ο Ρώσος προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros.

Παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση χάνοντας σε λιγότερο από μισή ώρα το 1ο σετ, ο Rublev κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Sinner, με τον Ιταλό να στέκεται άτυχος και να εγκαταλείπει την αναμέτρηση στο ξεκίνημα του 3ου σετ, με τραυματισμένο γόνατο.

Ο Rublev είχε πάρει ήδη τα ηνία της αναμέτρησης, καθώς κέρδισε τα 4 τελευταία games που παίχτηκαν και ήταν μπροστά με 1-6, 6-4, 2-0, όταν ο Sinner σήκωσε λευκή πετσέτα.

Για 2η φορά θα είναι στα προημιτελικά του Roland Garros o Rublev, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τους "8" και το 2020. Συνολικά, θα είναι η 5η του φορά σε έναν προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, χωρίς να έχει καταφέρει ποτέ να κάνει το κάτι παραπάνω και να μπει σε ημιτελικό.

Θα προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό την Τετάρτη, αντιμετωπίζοντας έναν εκ των Daniil Medvedev και Marin Cilic, που θα μονομαχήσουν αργότερα για το τελευταίο εισιτήριο των προημιτελικών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots