Wilander: "Τα 10 του Djokovic στo AO είναι σαν τα 14 του Nadal στο RG"

 
Wilander: "Τα 10 του Djokovic στo AO είναι σαν τα 14 του Nadal στο RG"
tn team Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 - 16:45

O Mats Wilander συνέκρινε το ρεκόρ των 10 τίτλων του Novak Djokovic στο Australian Open με αυτό των 14 τίτλων του Rafael Nadal στο Roland Garros, λέγοντας πως είναι ισάξια επιτεύγματα, επειδή είναι πιο δύσκολο να κερδίσεις 10 φορές στη Μελβούρνη. Συμφωνείτε με τον Σουηδό θρύλο;

O Wilander στήριξε την άποψή του στο ότι στην εποχή μας οι πάντες τελειοποιούν το παιχνίδι τους στις σκληρές επιφάνειες, επομένως ο ανταγωνισμός στα Grand Slams που γίνονται σε hardcourts είναι μεγαλύτερος, από τον ανταγωνισμό που συναντά ο Nadal, που αναντίρρητα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών στο χώμα, στο Roland Garros.

"Μπορούμε εύκολα να συγκρίνουμε το ρεκόρ του Djokovic των 10 τίτλων στο Australian Open, με το ρεκόρ του Rafael Nadal των 14 τίτλων στο Roland Garros", είπε χαρακτηριστικά ο Wilander στο σχόλιο που έκανε για το Eurosport.

Και αιτιολόγησε: "Αν κερδίσεις 10 φορές το Australian Open, σημαίνει πως έπρεπε να κερδίσεις ίσως τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο κάθε φορά, επειδή όλοι ξέρουν να παίζουν στις σκληρές επιφάνειες."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots