Δεν θα παίξει στο Roland Garros o Murray

 
Andy Murray
Andy Murray © Corinne Dubreuil/FFT
tn team Κυριακή, 21 Μαϊος 2023 - 14:50

O Andy Murray απέσυρε τη συμμετοχή του από το Roland Garros και θα απουσιάσει για 3η διαδοχική χρονιά από το παρισινό Grand Slam.

Ο Murray δεν θα λάβει μέρος ούτε φέτος στο Roland Garros και θα στρέψει τη συγκέντρωσή του στο χορτάρι, που είναι το αγαπημένο του μέρος στη σεζόν.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος της απόφασής του, μιας και δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό αυτή την περιόδο.

Αντιθέτως, ρίχνει βάρος στο γρασίδι και στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία του ενόψει του Wimbledon, αφού θα ξεκινήσει από πολύ νωρίς τη σεζόν στο γρασίδι, από το Challenger του Surbiton, με το που τελειώσει το Roland Garros.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε η απόσυρσή του από το Roland Garros δεν αποτελεί κάποια μεγάλη είδηση και θα είναι η 3η διαδοχική χρονιά που δεν θα παίξει στο παρισινό major, καθώς και η 5η φορά στα 6 τελευταία χρόνια. Μετά το 2017, όταν είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικα, επέστρεψε μόνο μια φορά στο τουρνουά, χάνοντας στον 1ο γύρο (από τον Wawrinka), το 2020.

Να σημειωθεί, τέλος, πως από το παρισινό Grand Slam έχουν αποσύρει ήδη τις συμμετοχές τους και οι Pablo Carreno Busta και Matteo Berrettini, που είναι τραυματίες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots