Άνοιξε "πόλεμο" με το παριζιάνικο κοινό ο Fritz! (vids)

 
Άνοιξε "πόλεμο" με το παριζιάνικο κοινό ο Fritz! (vids)
tn team Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 - 10:04

Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις έναν Γάλλο στο Roland Garros, ωστόσο ο Taylor Fritz φαίνεται πως το πήρε προσωπικά, πανηγυρίζοντας τη νίκη του με μια χαρακτηριστική χειρονομία που προκάλεσε το παριζιάνικο κοινό, με αποτέλεσμα να δούμε ίσως την διαρκέστερη αποδοκιμασία στην ιστορία του τουρνουά!

Ο Fritz εκτός από τον Arthur Rinderknech είχε να αντιμετωπίσει και ένα πολύ εχθρικό κοινό χθες στο Suzanne Lenglen, με πολύ συχνές και έντονες αποδοκιμασίες κατά τη διάρκεια του αγώνα και πολλές φωνές να ακούγονται ακόμα και τις στιγμές που σέρβιρε. Ο Αμερικανός, που διατήρησε την ψυχραιμία του μέσα στο παιχνίδι και πήρε τη νίκη στα 4 σετ, ξέσπασε μετά το τέλος του, πανηγυρίζοντας με έναν τρόπο που δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο και τον εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο.

Οι αποδοκιμασίες δεν κράτησαν μόνο κατά τον πανηγυρισμό του Αμερικανού τενίστα, αλλά συνεχίστηκαν και όταν μπήκε στο γήπεδο η Marion Bartoli για να του πάρει συνέντευξη.

Αρκετά μεγάλο μέρος του κοινού, αποδοκίμαζε επίμονα τον Fritz για σχεδόν 2 λεπτά, παρά τις θερμές παρακλήσεις του supervisor και της Bartoli, ώστε να ξεκινήσει η συνέντευξη.

Η συνέντευξη δεν έγινε ποτέ, με τον Αμερικανό να λέει απλώς σε ένα σημείο: "Σας αγαπώ παιδιά!"

Για την ιστορία, ο Fritz κέρδισε τον Rinderknech με 2-6, 6-4, 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Roland Garros, όπου θα αντιμετωπίσει τον Francisco Cerundolo.

Το γαλλικό κοινό φημίζεται για τη μνήμη του και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο Fritz θα το έχει στην πλάτη του για όλο το υπόλοιπο τουρνουά, ή αν καταφέρει με κάποιο τρόπο να αλλάξει τα πράγματα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots