Alcaraz: "Δεν θα κερδίζω κάθε ματς που θα δίνω με τον Τσιτσιπά" (vid)

 
Alcaraz: "Δεν θα κερδίζω κάθε ματς που θα δίνω με τον Τσιτσιπά" (vid)
tn team Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 - 11:06

Ο Carlos Alcaraz έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική προϊστορία απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά, αναγνωρίζει πως το παιχνίδι του "τον βολεύει", ωστόσο δεν επαναπαύεται και ξέρει ότι πρέπει να δουλέψει σκληρά για τη νίκη.

Σε σχόλιο που έκανε στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου, ο 20χρονος Ισπανός δεν δίστασε να πει ότι τον βολεύει το παιχνίδι του Τσιτσιπά και έχει ταιριάξει καλά με το δικό του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίζει και κάθε αγώνα που θα παίζουν, ως εκ τούτου θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

"Έχουμε παίξει μεγάλα παιχνίδια μαζί. Μπορεί να τα κέρδισα όλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίζω και κάθε ματς που θα δίνουμε. Πρέπει να είμαι πολύ συγκεντρωμένος, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά σίγουρα το παιχνίδι του ταιριάζει καλά στο δικό μου", είπε συγκεκριμένα ο Alcaraz, όταν ρωτήθηκε για το αν του αρέσει να παίζει απέναντι στον Τσιτσιπά, δεδομένου ότι τον έχει κερδίσει και τις 4 φορές που έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν.

Ο πολυαναμενόμενος αγώνας, που είναι και αυτός που ξεχωρίζει από τους προημιτελικούς του Roland Garros, θα γίνει την Τρίτη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots