Roland Garros: Αποσύρθηκαν Berrettini και Pegula

 
Roland Garros: Αποσύρθηκαν Berrettini και Pegula
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 - 14:48

Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση του Roland Garros, τόσο ο Matteo Berrettini, όσο και η Jessica Pegula, απέσυραν τις συμμετοχές τους από τη διοργάνωση.

Η Pegula μας είχε προϊδεάσει γι' αυτή την απόφαση και πριν από μερικές ημέρες, όταν έγραψε σε δημοσίευσή της πως έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά μάλλον όχι αρκετά νωρίς για να είναι έτοιμη για το Roland Garros.

Πράγματι, σήμερα η Νο.5 στον κόσμο Αμερικανίδα τενίστρια ανακοίνωσε και επίσημα πως θα απουσιάσει από το παρισινό Grand Slam: "Τώρα μόλις ξεκίνησα να προπονούμαι σε κανονικούς ρυθμούς (δεν έχω ενοχλήσεις εδώ και εβδομάδες), αλλά θέλω να είμαι ασφαλής και σίγουρη για να επιστρέψω στους αγώνες. Αν είχαμε ακόμα 5-7 μέρες, θα ήμουν εκεί 100%. Οπότε σίγουρα θα είμαι παρούσα σε ολόκληρη τη σεζόν του γρασιδιού και τα υπόλοιπα τουρνουά του καλοκαιριού."

Λίγο πολύ αναμενόμενη ήταν και η απόφαση του Berrettini, που με τη σειρά του έγραψε: "Παρότι προπονούμαι και έχω ανεβάει την ένταση στον υψηλότερο βαθμό, η ομάδα μου και εγώ δεν νιώθουμε έτοιμοι για να παίξω σε συνεχόμενους αγώνες των 5 σετ. Θα περιμένω για την επιστροφή μου μέχρι το γρασίδι."

Μέχρι στιγμής από το Roland Garros έχουν αποσυρθεί οι Berrettini και Jiri Lehecka στους άνδρες, καθώς και οι Pegula και Karolina Muchova στις γυναίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots