Κλείνει το πρόγραμμα με Zhang o Τσιτσιπάς την Παρασκευή

 
Κλείνει το πρόγραμμα με Zhang o Τσιτσιπάς την Παρασκευή
© Clement Mahoudeau / FFT
tn team Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 - 21:39

Τον Zhizhen Zhang θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα κλείσει αύριο το πρόγραμμα του Suzanne Lenglen.

Ο Zhang κέρδισε τη δύσκολη μάχη του με τον Lorenzo Sonego με 7-5, 3-6, 6-1, 6-4, σε μια αναμέτρηση που διακόπηκε αρκετές φορές εξαιτίας της βροχής και τελικά ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Ο Zhang ήταν και από τους τυχερούς, αφού υπάρχουν ακόμα αρκετοί παίκτες που δεν έχουν ολοκληρώσει τον 2ο γύρο και θεωρητικά, εφόσον προκριθούν, θα πρέπει να αγωνιστούν ξανά αύριο.

Παράλληλα ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας, με τον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Zhang να κλείνει το πρόγραμμα του Suzanne Lenglen, ξεκινώντας γύρω στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο παίκτες στο tour.

Στις 12:00 θα ξεκινήσει η δράση στο Suzanne Lenglen, με την αναμέτρηση της Liudmila Samsonova με την Elisabetta Cocciaretto. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Andrey Rublev με τον Matteo Arnaldi, ενώ στη συνέχεια η Ons Jabeur θα παίξει με την Leylah Fernandez. Αφού ολοκληρωθούν αυτοί οι τρεις αγώνες, θα ξεκινήσει το ματς του Τσιτσιπά.

Στο Philippe Chatrier το πρόγραμμα ανοίγει στις 13:00, με τον αγώνα της Coco Gauff ενάντια στην Dayana Yastremska. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Jannik Sinner με τον Pavel Kotov, ενώ αργότερα θα γίνει το ματς της Iga Swiatek με τη Marie Bouzkova. Στις 21:15 ώρα Ελλάδας, ο Carlos Alcaraz θα δώσει το δυνατό του τεστ με τον Sebastian Korda.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots