Roland Garros: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
Roland Garros: Το πρόγραμμα της Κυριακής
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Κυριακή, 02 Ιουνίου 2024 - 6:18

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί το μεσημέρι της Κυριακής απέναντι στον Matteo Arnaldi, διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Roland Garros. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Για μια ακόμα φορά θα αγωνιστεί στο Suzanne Lenglen o Στέφανος Τσιτσιπάς, που το μεσημέρι της Κυριακής, γύρω στις 13:30 με 14:00 ώρα Ελλάδας, θα αντιμετωπίσει τον Matteo Arnaldi για τον 4ο γύρο του Roland Garros. Αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Το πρόγραμμα του Lenglen θα ανοίξει και αύριο στις 12:00 το μεσημέρι, με την αναμέτρηση της Marketa Vondrousova κόντρα στην Olga Danilovic. Θα ακολουθήσει ο αγώνας του Τσιτσιπά και στη συνέχεια θα παίξουν στο ίδιο γήπεδο η Ons Jabeur με την Clara Tauson, καθώς και ο Hubert Hurkacz, που θα αντιμετωπίσει τον Grigor Dimitrov.

Στο Philippe Chatrier η δράση θα αρχίσει στις 13:00, με τον αγώνα της Iga Swiatek με την Anastasia Potapova. Θα ακολουθήσει το ματς της Coco Gauff με την Elisabetta Cocciaretto, ενώ στη συνέχεια ο Carlos Alcaraz θα δώσει ένα πολύ δυνατό τεστ με τον Felix Auger-Aliassime. Το πρόγραμμα θα κλέισει η αναμέτρηση του Jannik Sinner με τον Corentin Moutet, που θα αρχίσει στις 21:15. 

Εφόσον το επιτρέψει ο καιρός, ο Τσιτσιπάς θα κάνει και την πρεμιέρα του στο διπλό σήμερα, όπου μαζί με τον Πέτρο θα αντιμετωπίσουν τους Denys Molchanov και John-Patrick Smith, στο τελευταίο ματς του Court 7. Πρόκειται για την 5η αναμέτρηση κατά σειρά, με τις 4 προηγούμενες να είναι όλες στα ταμπλό των διπλών και την πρώτη να ξεκινάει στις 12:00.

Οι αγώνες του Roland Garros μεταδίδονται από τις συχνότητες του Eurosport.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (02/06):

Philippe Chatrier (έναρξη πρώτου αγώνα 13:00)
1) Iga Swiatek [1] v. Anastasia Potapova
2) Coco Gauff [3] v. Elisabetta Cocciaretto
3) Felix Auger-Aliassime [21] v. Carlos Alcaraz [3]

(όχι πριν τις 21:15)
4) Corentin Moutet v. Jannik Sinner [2]

Suzanne Lenglen (έναρξη πρώτου αγώνα 12:00)
1) Olga Danilovic v. Marketa Vondrousova [5]
2) Matteo Arnaldi v. Stefanos Tsitsipas [9]
3) Clara Tauson v. Ons Jabeur [8]
4) Hubert Hurkacz [8] v. Grigor Dimitrov [10]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots