Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τρίτης
© Philippe Montigny / FFT
tn team Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 - 6:11

Με το μεγάλο ματς του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Carlos Alcaraz να ξεχωρίζει, ξεκινούν σήμερα οι προημιτελικοί στο Roland Garros. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Οι τέσσερις πρώτοι προημιτελικοί των μονών θα γίνουν στο Philippe Chatrier την Τρίτη, με το μεγάλο ματς της ημέρας, μεταξύ του Carlos Alcaraz και του Στέφανου Τσιτσιπά, να κλείνει το πρόγραμμα στις 21:15 ώρα Ελλάδας. Όπως και τα υπόλοιπα ματς του γηπέδου, το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το Eurosport 1 για συνδρομητές Nova και θα είναι βεβαίως διαθέσιμο και στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Eurosport.

Αυτή θα είναι η 6η συνάντηση των Alcaraz και Τσιτσιπά, με τον Ισπανό να έχει κερδίσει και τις 5 προηγούμενες. Θα συναντηθούν για 1η φορά μετά από ακριβώς έναν χρόνο, όταν και πάλι στα προημιτελικά του Roland Garros, o Alcaraz είχε πάρει τη νίκη με 3-0 σετ.

Στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η δράση των προημιτελικών, με την αναμέτρηση της Coco Gauff με την Ons Jabeur. Θα ακολουθήσει (όχι πριν τις 13:30) ο αγώνας της Iga Swiatek με τη Marketa Vondrousova, ενώ στη συνέχεια θα παίξουν Jannik Sinner και Grigor Dimitrov.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (04/06):

Philippe Chatrier:
12:00 Coco Gauff [3] v. Ons Jabeur [8] Eurosport 1HD
14:00 Iga Swiatek [1] v. Marketa Vondrousova [5] Eurosport 1HD
16:00 Grigor Dimitrov [10] v. Jannik Sinner [2] Eurosport 1HD
21:15 Stefanos Tsitsipas [9] v. Carlos Alcaraz [3] Eurosport 1HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots