Με επιτυχία η εγχείρηση του Djokovic - επιστρέφει σε 3 εβδομάδες!

 
Με επιτυχία η εγχείρηση του Djokovic - επιστρέφει σε 3 εβδομάδες!
© Roland Garros / FFT
tn team Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 - 16:30

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα το πρωί ο Novak Djokovic ήταν επιτυχημένη και ο Σέρβος θα μπορέσει αν όλα πάνε βάσει πλάνου να επιστρέψει στα courts σε 3 εβδομάδες!

Όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το σερβικό Sport Klub, ο Djokovic υποβλήθηκε σήμερα σε αρθροσκόπηση για τη ρήξη μηνίσκου που υπέστη στο δεξί του γόνατο. Η διαδικασία πήγε πολύ καλά και οι πληροφορίες λένε ότι δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα ανάρρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι πρώτες εκτιμήσεις δίνουν 3 εβδομάδες στον Σέρβο τενίστα για να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά με κάθε επιφύλαξη, αφού υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν το διάστημα αυτό.

Παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για το Wimbledon o Novak, καθώς μας χωρίζουν 3,5 εβδομάδες απ' αυτό το τουρνουά και πρακτικά θα πρέπει να κερδίσει ακόμα και το πιο αισιόδοξο χρονοδιάγραμμα για να κάνει αρκετές προπονήσεις για να προλάβει να παίξει στο Λονδίνο.

Ο στόχος ωστόσο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι αρκετά εφικτός, αφού αυτό το τουρνουά ξεκινάει στις 27 Ιουλίου, σε 7 δηλαδή εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots