Εντυπωσιακά στον 2ο γύρο η Σάκκαρη

 
Εντυπωσιακά στον 2ο γύρο η Σάκκαρη
Εντυπωσιακά στον 2ο γύρο η Σάκκαρη
tennisnews team Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 - 0:06

Η Μαρία Σάκκαρη απώλεσε μόλις ένα game από την Camila Giorgi, προκρίθηκε στον 2ο γύρο του US Open και για πρώτη φορά θα κλείσει μια σεζόν έχοντας κερδίσει σε όλες τις πρεμιέρες της σε Grand Slam διοργανώσεις.

H Σάκκαρη επιβλήθηκε της Giorgi με 6-1, 6-0 σε 56 μόλις λεπτά, κερδίζοντάς την για 2η φορά μέσα σε 2 εβδομάδες. Θυμίζουμε πως την είχε κερδίσει εξίσου εύκολα και στο Σινσινάτι, ενώ σε 3 αναμετρήσεις που έχουν δώσει μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει κανένα σετ από την Ιταλίδα και συνολικά έχει 10 χαμένα games.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία σήμερα ανέβηκε στο Νο. 29 του κόσμου και ισοφάρισε το career high της, ήταν πιο υπομονετική στους πόντους από την Giorgi, ενώ κάλυπτε πολύ όμορφα το γήπεδο και κυριάρχησε στα μεγάλα ράλι, υποχρεώνοντας την Ιταλίδα σε πολλά λάθη.

Έσβησε και τα 4 break point που αντιμετώπισε σε όλο το παιχνίδι, ενώ ολοκλήρωσε το ματς με 55 κερδισμένους πόντους, σχεδόν τους διπλάσιους από την Giorgi, που κέρδισε 27 πόντους.

Σε 56 μόλις λεπτά εξασφάλισε την πρόκρισή της στον 2ο γύρο του αμερικανικού Grand Slam, όπου θα αντιμετωπίσει τη Shuai Peng, που κέρδισε τη Varvara Lepchenko με 6-2, 7-6 (5).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως η Μαρία για πρώτη σεζόν στην καριέρα της καταφέρνει να κερδίσει όλες τις πρεμιέρες της στα 4 Grand Slam της χρονιάς. Στο Australian Open και στο Wimbledon έφτασε ως τον 3ο γύρο φέτος, ενώ στο Roland Garros ως τον 2ο γύρο.

Στo US Open το καλύτερό της αποτέλεσμα ήταν ο 3ος γύρος, όπου έφτασε το 2017. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots