US Open: Ακυρώθηκαν οι αγώνες της ημέρας

 
US Open: Ακυρώθηκαν οι αγώνες της ημέρας
US Open: Ακυρώθηκαν οι αγώνες της ημέρας
tennisnews team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 0:51

Όλοι οι αγώνες της ημέρας εκτός του Arthur Ashe και του Louis Armstrong Stadium αναβλήθηκαν για αύριο, εξαιτίας της βροχής. Σ' αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με τη Shuai Peng.

Περίπου 6,5 ώρες μετά την προγραμματισμένη έναρξη της 3ης ημέρας του US Open, βγήκαν στα γήπεδα του Flushing Meadows αρκετοί παίκτες και παίκτριες, για να αγωνιστούν. Μεταξύ αυτών και η Μαρία Σάκκαρη με την Shuai Peng, οι οποίες έπαιξαν για 5 λεπτά, κερδίζοντας από ένα service game.

Η βροχή ξανάρχισε και ο supervisor διέκοψε ξανά τον αγώνα, με τις παίκτριες να περιμένουν πρώτα για λίγο στις καρέκλες τους και τελικά να εγκαταλείπουν το γήπεδο. Λίγα λεπτά μετά, ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές και η οριστική αναβολή της ημέρας, με τους αγώνες να μεταφέρονται στο πρόγραμμα της Πέμπτης. 

Θυμίζουμε πως στα δυο μεγάλα γήπεδα, το Arthur Ashe Stadium και το Louis Armstrong Stadium, εξελίσσεται κανονικά η 3η ημέρα, αλλά με κλειστή την οροφή. Έχουν ήδη προκριθεί στον 3ο γύρο οι Roger Federer, Kei Nishikori, Karolina Pliskova, Elina Svitolina και Madison Keys, καθώς και ο Grigor Dimitrov, που δε χρειάστηκε να αγωνιστεί με τον Borna Coric (απέσυρε τη συμμετοχή του εξαιτίας τραυματισμού στη μέση του).

Η πρόβλεψη για αύριο δείχνει ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και εκτός απροόπτου δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του 2ου γύρου των μονών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots