Κοκκινάκης: "Πιστεύω στις δυνατότητές μου"

 
Κοκκινάκης: "Πιστεύω στις δυνατότητές μου"
Κοκκινάκης: "Πιστεύω στις δυνατότητές μου"
tennisnews team Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - 7:58

Ο Θανάσης Κοκκινάκης θα αντιμετωπίσει απόψε τον Rafael Nadal για τον 2ο γύρο του US Open και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα αντιμετωπίσει με φόβο τη μεγάλη αυτή πρόκληση. 

"Ξέρω πως έχω δυνατότητες για να κερδίσω τους καλύτερους παίκτες. Απλά θα βγω εκεί έξω και θα είμαι όπως σε κάθε άλλον αγώνα. Σίγουρα μπορώ να πετύχω κάποια πράγματα. Αυτό με κρατάει εδώ. Αν πίστευα πως θα είχα ταβάνι το Νο. 100, ή το Νο. 60 - Νο. 70, τότε θα είχα κρεμάσει τις ρακέτες μου σίγουρα", δήλωσε ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός.

Ο Κοκκινάκης, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί όσο λίγοι από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, κατάφερε την Τρίτη να πετύχει την πρώτη του νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης από το 2015.

Δε θα είναι η πρώτη του αναμέτρηση με τον Nadal, καθώς τον είχε αντιμετωπίσει και στο Australian Open το μακρινό 2014. Τότε βέβαια ήταν μόνο 18 ετών και ο Ισπανός είχε πετύχει μια άνετη νίκη, με 6-2, 6-4, 6-2.

"Θα δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου. Δε θα είναι εύκολο, θα είναι πολύ απαιτητικό σωματικά, αλλά νιώθω έτοιμος. Ξέρω πως θα παίξει, τον έχω δει αρκετά. Θα κάνω το παιχνίδι μου και θα δούμε τι θα συμβεί. Έχω παίξει με αρκετούς αριστερόχειρες στο προηγούμενο τουρνουά, οπότε θα συμπεριφερθώ σα να αντιμετωπίζω μια πολύ καλύτερη εκδοχή όλων αυτών."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots