Διαψεύδει τις φήμες η Osaka, θα παίξει US Open

 
Διαψεύδει τις φήμες η Osaka, θα παίξει US Open
Διαψεύδει τις φήμες η Osaka, θα παίξει US Open
tennisnews team Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 20:20

Παρά την έντονη φημολογία που υπήρξε μετά και την ανακοίνωση της λίστας συμμετοχής του Western & Southern Open, η Naomi Osaka διαβεβαίωσε μέσω εκπροσώπου πως σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αμερική και να αγωνιστεί στο US Open.

Χθες το Western & Southern Open έδωσε στη δημοσιότητα τους παίκτες και τις παίκτριες που υπάρχουν στη λίστα συμμετοχών του τουρνουά και η Naomi Osaka ήταν μια από τις μεγάλες απούσες στο ταμπλό των γυναικών.

Όπως ήταν λογικό, η 22χρονη Γιαπωνέζα συμπεριλήφθηκε στη λίστα των εξαιρετικά αμφίβολων παικτριών και για το US Open, που θα γίνει στην ίδια πόλη (Νέα Υόρκη), μετά από περίπου 10 μέρες. Όλα αυτά, ενώ ήδη οι δυο κορυφαίες της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty και Naomi Osaka, έχουν ανακοινώσει πως δεν θα αγωνιστούν στο US Open.

Η Osaka ωστόσο όχι μόνο δεν αμφιταλαντεύεται, αλλά έχει αποφασίσει να αγωνιστεί στο αμερικανικό Grand Slam, το οποίο κατέκτησε το 2018. Ένας από τους ατζέντες της Γιαπωνέζας, ενημέρωσε μέσα από το Reuters πως θα είναι στο Flushing Meadows. Σίγουρα για το US Open, πιθανώς και για το Western & Southern Open, απ' όπου θα χρειαστεί wild card για να αγωνιστεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots