Εντυπωσιακός Zverev, έχασε 4 games! (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Darren Carroll / USTA
tn team Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2021 - 22:31

O Alexander Zverev απώλεσε μόλις 4 games από τον Albert Ramos-Vinolas και κέρδισε 3 σετ σε 74 μόλις λεπτά, για να φτάσει με πολύ εντυπωσιακό τρόπο στους "32" του US Open και στις 13 διαδοχικές νίκες στο tour.

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και πρωταθλητής του Cincinnati Masters, απέδειξε και σήμερα γιατί είναι μέσα στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στο US Open, συντρίβοντας σε 1 ώρα και 14 λεπτά τον Ramos-Vinolas, με 6-1, 6-0, 6-3.

Ο Zverev είχε 11 άσους, 27 winners και 20 αβίαστα λάθη συνολικά στην αναμέτρηση, ενώ κέρδισε σχεδόν τους διπλάσιους πόντους από τον αντίπαλό του, 77 έναντι 40!

Δεν απειλήθηκε επίσης σε κανένα game με break point, ενώ ο ίδιος "έσπασε" 7 φορές το σερβίς του Ισπανού, αξιοποιώντας τις 7 από τις 15 ευκαιρίες που είχε στο ματς.

Με την πολύ εντυπωσιακή αυτή επικράτηση, ο 24χρονος Γερμανός έφτασε τις 13 διαδοχικές νίκες στο tour, αφού πήγε στη Νέα Υόρκη έχοντας περάσει αήττητος από το Τόκιο και το Σινσινάτι.

Στον 3ο γύρο του US Open, όπου θα βρεθεί για 4η διαδοχική χρονιά, ο Zverev θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Alexander Bublik και Jack Sock.

Ακόμα ένας αγώνας ολοκληρώθηκε μέχρι στιγμής από τους σημερινούς για το ταμπλό των ανδρών, με τον Reilly Opelka να πετυχαίνει 31 άσους (!) και να κερδίζει τον Lorenzo Musetti με 7-6 (1), 7-5, 6-4. Ο πανήψυλος Αμερικανός θα περιμένει τον αγώνα του Nikoloz Basilashvili με τον Maxime Cressy, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots