Εγκατέλειψε ο Thiem, στον 3ο γύρο ο Shelton (vid)

 
Εγκατέλειψε ο Thiem, στον 3ο γύρο ο Shelton (vid)
© USTA
tn team Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 - 1:07

Δεν λέει να σταματήσει η κακοτυχία για τον Dominic Thiem, που μετά από μια πολύ καλή νίκη, αλλά και ένα καλό σετ σήμερα, ολοκλήρωσε με εγκατάλειψη την προσπάθειά του στο US Open. Στους "32" προκρίθηκε ο Ben Shelton.

Μετά την πορεία του μέχρι τον τελικό του Kitzbuhel στις αρχές του μήνα, ο Thiem φαινόταν να βρίσκει ολοένα και περισσότερο τον καλό του εαυτό και ξεκίνησε την πορεία του στο US Open με μια πολύ καλή νίκη με 3-0 σετ επί του Νο.25 του ταμπλό, Alexander Bublik.

Τα πισωγυρίσματα και οι ατυχίες δεν έχουν τελειωμό όμως για τον 30χρονο Αυστριακό, που αφού έπαιξε ένα καλό σετ σήμερα με τον Ben Shelton, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στις αρχές του 2ου.

Ο Thiem φάνηκε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο στομάχι του και να δυσκολεύεται να πάρει ανάσες, αλλά και να κινηθεί. Είχε καλέσει και τον γιατρό στο γήπεδο, αλλά δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει και τελικά σήκωσε λευκή πετσέτα. Ο Shelton είχε το προβάδισμα με 7-6 (1), 1-0.

Ο Αμερικανός, ο οποίος είναι μόλις 20 ετών και νωρίτερα φέτος είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά στο Australian Open, θα παίξει για 1η φορά στον 3ο γύρο του US Open. Θα αντιμετωπίσει τον Aslan Karatsev, που κέρδισε τον Roberto Carballes Baena με 6-2, 4-6, 6-3, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots