Επέστρεψε στα προημιτελικά ο Zverev (vid)

 
Επέστρεψε στα προημιτελικά ο Zverev (vid)
© Peter Staples/USTA
tn team Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2024 - 2:19

Παρότι βρέθηκε πίσω με σετ, ο Alexander Zverev πήρε τα 3 επόμενα εύκολα και προκρίθηκε χωρίς να ανησυχήσει στα προημιτελικά του US Open.

Για 4η συνεχόμενη φορά μπήκε στα προημιτελικά της Νέας Υόρκης ο 27χρονος Γερμανός, Νο.4 στο ταμπλό και φιναλίστ στο τουρνουά το 2020, ο οποίος επιβλήθηκε του Nakashima με 3-6, 6-1, 6-2, 6-2.

Μπορεί να έχασε το 1ο σετ, ήταν όμως σαρωτικός στο υπόλοιπο ματς και απώλεσε μόλις 5 games αθροιστικά από τον 23χρονο Αμερικανό, που ολοκλήρωσε μια από τις καλύτερες παρουσίες του σε Grand Slam διοργάνωση.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Zverev είχε μόλις 19 αβίαστα λάθη στα 3 τελευταία σετ του παιχνιδιού (με 40 winners), ανεβάζοντας το επίπεδό του αρκετά και δείχνοντας τα δόντια του και στους υπόλοιπους.

Μετά και τον αποκλεισμό του Novak Djokovic, o Zverev έχει μια πολύ καλή ευκαιρία για να μπει στον τελικό και να διεκδικήσει τον 1ο του Grand Slam τίτλο αυτή την εβδομάδα.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz, που κέρδισε νωρίτερα τον Casper Ruud με παρόμοιο τρόπο, ενώ ο νικητής αυτού του αγώνα θα παίξει με έναν εκ των Grigor Dimitrov, Frances Tiafoe και Alexei Popyrin, για μια θέση στον μεγάλο τελικό!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots