Άνετη πρόκριση για Zverev (vid)

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © AELTC
tn team Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 - 17:21

Παίζοντας τον μισό αγώνα με ανοιχτή την οροφή και τον άλλον μισό με κλειστή, ο Alexander Zverev δεν ένιωσε καμιά στιγμή απειλή και επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Tallon Griekspoor.

Ο Zverev δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην πρεμιέρα του στο Wimbledon, επικρατώντας του Griekspoor με 6-3, 6-4, 6-1.

Έκανε έναν καλό αγώνα ο Γερμανός, που είχε 20 άσους, 35 winners και μόνο 18 αβίαστα λάθη. Αντίθετα, ο Griekspoor πέτυχε 18 winners και υπέπεσε σε 27 αβίαστα λάθη.

Ο Zverev δεν επηρεάστηκε ούτε από την αλλαγή των συνθηκών, καθώς ο αγώνας διακόπηκε για λίγα λεπτά στα μέσα του 2ου σετ, εξαιτίας της βροχόπτωσης, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί κάτω από την κλειστή οροφή.

Να σημειωθεί πως ο Zverev είναι ο πρώτος και ο μοναδικός παίκτης μέχρι στιγμής από το κάτω μισό του ταμπλό, που έχει ολοκληρώσει τον αγώνα του για τον 1ο γύρο. Η βροχή ταλαιπώρησε και χθες, αλλά και σήμερα τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν ακόμα πολλοί αγώνες από το πάνω μισό του ταμπλό, που θα έπρεπε να γίνουν χθες.

Ο αγώνας του Tennys Sandgren με τον Norbert Gombos, από τον οποίο θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλος του Zverev, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα μπορέσει να γίνει σήμερα ή αν θα μεταφερθεί στο αυριανό πρόγραμμα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots