Εγκατέλειψε με δάκρυα στα μάτια η Serena (vid)

 
Εγκατέλειψε με δάκρυα στα μάτια η Serena (vid)
tn team Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 - 22:06

Εικόνες που συγκλονίζουν από το Centre Court, με τη Serena Williams να τραυματίζεται και να εγκαταλείπει με δάκρυα στα μάτια σε ένα από τα τελευταία Wimbledon της καριέρας της και τον κόσμο να την παρηγορεί με ένα σπουδαίο standing ovation.

Η μεγάλη Serena Williams, στα 39 της πια, δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει ούτε αυτό το Grand Slam, καθώς μόλις λίγα λεπτά μετά την έναρξη του πρώτου της αγώνα στο τουρνουά, με την Aliaksandra Sasnovich, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Η Serena είχε μια στιγμή που φάνηκε να χτυπάει το πόδι της, χωρίς να είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς συνέβη. Πήρε ιατρικό τάιμ άουτ, όμως ήταν φανερό ότι πονούσε μέσα στο παιχνίδι και σα να μην έφτανε όλο αυτό, γλίστρησε στο τερέν στο 7ο game, όταν το σκορ ήταν 3-3, με αποτέλεσμα να σηκώσει λευκή πετσέτα, ενημερώνοντας πως δεν γινόταν να συνεχίσει.

Να σημειωθεί πως η Serena είχε κάνει καλύτερο ξεκίνημα στο ματς και είχε προηγηθεί με 3-1. Επίσης το Wimbledon ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη ευκαιρία της να κερδίσει ένα Grand Slam αυτή τη χρονιά και να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 24 τίτλων της Margaret Court.

Όπως ήταν φυσικό, η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων και 7 φορές πρωταθλήτρια του Wimbledon, αποθεώθηκε από τον κόσμο στο Centre Court, σε ένα συγκλονιστικό standing ovation.

Θα μπορούσε να είναι και το τελευταίο Wimbledon της σπουδαίας Αμερικανίδας, είναι σίγουρα ένα από τα τελευταία, όμως ολοκληρώθηκε με τον πλέον άδοξο τρόπο.

Η Sasnovich πήρε την πρόκριση σε κάθε περίπτωση και θα αντιμετωπίσει μια εκ των Nao Hibino και Bernarda Pera στον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots