WTA
Συντριπτική Σάκκαρη στην 8άδα του Βερολίνου (vid)

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Jimmie48 / WTA
tennisnews team Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 - 19:13

Συντριπτική ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία απώλεσε μόλις 3 games από την Aliaksandra Sasnovich και πήρε γρήγορα και εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά του bett1open στο Βερολίνο.

Μόλις 65 λεπτά χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη για να επιβληθεί της Aliaksandra Sasnovich με 6-2, 6-1 και να πάρει την πρόκριση για τις "8" καλύτερες του Βερολίνου.

Η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, ημιφιναλίστ πέρσι στο Βερολίνο, πέτυχε 7 άσσους, έσβησε και τα 4 break points που αντιμετώπισε, ενώ ταυτόχρονα αξιοποίησε και τα 4 δικά της break points, για να "σπάσει" 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς της Λευκορωσίδας και να φτάσει με εμφατικό τρόπο στη νίκη.

Αυτή ήταν η 1η συνάντηση της Σάκκαρη με την Sasnovich και η Ελληνίδα παίκτρια τα πήγε εξαιρετικά καλά, φτάνοντας σε μια από τις ευκολότερες νίκες της στη φετινή σεζόν και στην 23η συνολικά στη χρονιά (23-12).

Στα προημιτελικά του τουρνουά του Βερολίνου, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Marketa Vondrousova, που νωρίτερα κέρδιζε την qualifier Jule Niemeier με 6-3, 6-5, με τη Γερμανίδα να εγκαταλείπει την αναμέτρηση στο 12ο game του 2ου σετ με έναν άσχημο τραυματισμό στον καρπό, που προκλήθηκε από μια πτώση της στο τερέν.

H Σάκκαρη θα παίξει για 2η φορά φέτος με τη Vondrousova, μετά από την ήττα της από την Τσέχα πριν έναν μήνα περίπου στη Ρώμη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots