Εκτός Wimbledon η Osaka

 
Εκτός Wimbledon η Osaka
© Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 15:40

Τελικά η απουσία της Naomi Osaka από το Wimbledon είναι γεγονός, με την κάτοχο 4 Grand Slam τίτλων να αποσύρεται και επίσημα από τη λίστα του τουρνουά.

Η Osaka θα συνεχίσει το διάλειμμά της από το tour και δεν θα αγωνιστεί σε κανένα τουρνουά φέτος στο γρασίδι, αφού απέσυρε τη συμμετοχή της και από το Wimbledon. Στην ανακοίνωσή της, εξήγησε πως ο αχίλλειος τένοντάς της δεν είναι ακόμα καλά και θα χρειαστεί κι άλλο χρόνο για να αναρρώσει. 

Θυμίζουμε πως από όταν έγινε γνωστό πως το φετινό Wimbledon θα είναι μη βαθμολογούμενο τουρνουά, εξαιτίας της απόφασης της LTA να αποκλείσει Ρώσους και Λευκορώσους τενίστες, η Osaka είχε πει πως δεν ήταν σίγουρη αν θα αγωνιζόταν σε αυτό.

"Είναι μια απόφαση που με επηρεάζει ψυχολογικά και δεν είμαι σίγουρη ότι θα παίξω στο Wimbledon. Θα ήθελα να παίξω στο γρασίδι για την εμπειρία, αλλά την ίδια στιγμή μου φαίνεται ανώφελο, γιατί οι βαθμοί και η άνοδος στην κατάταξη μου δίνουν κίνητρο", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η 24χρονη Γιαπωνέζα, η οποία βρίσκεται στο Νο.43 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή, αλλά έχει περάσει και 21 εβδομάδες στο Νο.1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots