Εντυπωσιάζει ο Djokovic (vid)

 
Εντυπωσιάζει ο Djokovic (vid)
© AELTC
tn team Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2022 - 17:35

Σαν σε προπόνηση έφτασε στην 23η διαδοχική νίκη του στο Wimbledon o Novak Djokovic, ο οποίος έχασε μόλις 7 games από τον Θανάση Κοκκινάκη και πήρε μέσα σε 2 ώρες την πρόκριση για τον 3ο γύρο.

O Djokovic χρειάστηκε κάτι περισσότερο από 2 ώρες στο Centre Court για να "εξουδετερώσει" τον Κοκκινάκη με 6-1, 6-4, 6-2, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε κατά κράτος από τα πρώτα λεπτά έως το τέλος του.

Ο Nole είχε 29 winners και μόλις 14 αβίαστα λάθη, δεν επέτρεψε στον Κοκκινάκη να φτάσει σε break point με εξαίρεση μόνο το τελευταίο game του αγώνα και αξιοποίησε τα 5 από τα 13 break points που είχε συνολικά στο παιχνίδι.

Δεν έκανε κακό ματς ο Κοκκινάκης, που ήταν αδύνατο όμως να σταθεί στο ίδιο επίπεδο με τον Σέρβο, καταφέρνοντάς το μόνο σε έναν βαθμό στο 2ο σετ, και αφού είχε χάσει από νωρίς το σερβίς του. Ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός τελείωσε το ματς με 11 άσους, 31 winners και 23 αβίαστα λάθη.

Ο Djokovic έφτασε τις 23 διαδοχικές νίκες στo All England Club, ενώ συνολικά έχει 81 νίκες στο Wimbledon (81-10). Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία της open era που με 80 ή περισσότερες νίκες σε όλα τα Grand Slams.

Την Παρασκευή, ο Novak θα επιχειρήσει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του, τον 4ο διαδοχικό τίτλο του στο Wimbledon και τον 21ο σε Grand Slam διοργάνωση, αντιμετωπίζοντας για τον 3ο γύρο τον Miomir Kecmanovic. Ο Σέρβος κέρδισε τον Alejandro Tabilo με 7-6 (4), 7-6 (3), 3-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots