Εκτός Wimbledon η Λάκη

 
Εκτός Wimbledon η Λάκη
tn team Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 - 16:07

Νωρίς ολοκληρώθηκε το φετινό ταξίδι της Μιχαέλας Λάκη στο Wimbledon, καθώς η Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε σε ένα πολύ δύσκολο και κλειστό ματς με την Linda Klimovicova από την Τσεχία.

Μετά από 86 λεπτά παιχνιδιού στο Court 5 του All England Club, η Μιχαέλα Λάκη γνώρισε την ήττα από την Linda Klimovicova, No.16 στο ταμπλό, με 6-2, 7-5, μένοντας έτσι εκτός 2ου γύρου στο Wimbledon Juniors.

Η Λάκη ήταν η πιο επιθετική παίκτρια στο γήπεδο, άργησε όμως να βρει ρυθμό και έκανε πολλά αβίαστα λάθη. Συγκεκριμένα ολοκλήρωσε το ματς με 55 αβίαστα λάθη, ενώ είχε και 30 winners. Μόλις 8 winners είχε η Klimovicova, η οποία όμως δεν ξεπέρασε τα 19 αβίαστα λάθη.

Στο 1ο σετ η 18χρονη Τσέχα έκανε από νωρίς το break για το 3-1 και κέρδισε άλλα 3 games στη σειρά, για να το κατακτήσει με 6-2. Στο 2ο σετ η 17χρονη Ελληνίδα ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 3-0, η Klimovicova όμως κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα σε 3-3.

Στη συνέχεια η Τσέχα κέρδισε ένα πολύ σημαντικό game με break, στο οποίο η Μιχαέλα είχε προηγηθεί με 40-0 και έχασε συνολικά 8 game points για να το κλείσει. Παρότι έμεινε πίσω με 3-4, η Μιχαέλα δεν σταμάτησε να παλεύει και ισοφάρισε σε 4-4, με την Τσέχα να περνάει μπροστά ξανά στο επόμενο game, με 5-4.

Η Λάκη έκανε νέο break back για το 5-5, αλλά η Klimovicova έκανε και 3ο break, για να προηγηθεί εκ νέου με 6-5. Τελικά, η Τσέχα κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της και να κλείσει το πολύ κλειστό 2ο σετ με 7-5, για να ολοκληρώσει τη νίκη της σε 1 ώρα και 23 λεπτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots