Αποσύρθηκε από το Wimbledon o Khachanov

 
Αποσύρθηκε από το Wimbledon o Khachanov
© AELTC
tn team Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023 - 23:55

O Karen Khachanov, ο οποίος έχει παίξει σε δυο ημιτελικούς και σε όλους τους προημιτελικούς των τριών τελευταίων Grand Slam, απέσυρε τη συμμετοχή του από το Wimbledon.

"Εξαιτίας ενός ατυχούς τραυματισμού που είχα στο Roland Garros (μερικό κάταγμα στο ιερό οστό), δεν θα καταφέρω να αγωνιστώ στο Wimbledon για 2η διαδοχική χρονιά", έγραψε στην σχετική ανακοίνωση ο Khachanov, που και πέρσι είχε απουσιάσει από το βρετανικό major, εξαιτίας του γενικού αποκλεισμού Ρώσων και Λευκορώσων αθλητών από τη Μεγάλη Βρετανία.

"Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη και περίμενα μέχρι το τέλος αυτών των εβδομάδων για να αναρρώσω, ωστόσο η ιατρική μου ομάδα με ενημέρωσε πως αυτό δεν ήταν πιθανό", πρόσθεσε ο 27χρονος Ρώσος, Νο.11 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Khachanov έκανε back-to-back τις δυο καλύτερες πορείες του σε Grand Slam διοργανώσεις, φτάνοντας έως τα ημιτελικά του US Open το 2022 και έως τα ημιτελικά του Australian Open το 2023. Στο Roland Garros τον προηγούμενο μήνα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, όπου τον σταμάτησε στα 4 σετ ο νικητής του τουρνουά, Novak Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots